Bloemenwinkels in Medemblik

Zoek je een bloemenwinkel in Medemblik? Hieronder vind je een overzicht van alle bloemenwinkels in Medemblik.

In Medemblik zoek ik een:

Donderdag 1 januari 2015

V.O.F. Tuincentrum
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Tuincentrum "Den Heuvel" is gevestigd op Molenweg 1A te Wervershoof en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Medemblik > Wervershoof > Centrum (West) Wervershoof > 1693NS
Pets en Co de Moel Wervershoof
Opgericht in april 2013

De onderneming Pets en Co de Moel Wervershoof is gevestigd op Zijdwerk 9A te Wervershoof en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Medemblik > Wervershoof > Centrum (Oost) Wervershoof > 1693NZ
Bloembinderij Lotus V.O.F.
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma Bloembinderij Lotus V.O.F. is gevestigd op Kaasmarkt 2 te Medemblik en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Medemblik > Wijk 00 > Oude Stad > 1671BH
De Moel Wervershoof
Opgericht in april 2013

De onderneming De Moel Wervershoof is gevestigd op Zijdwerk 9A te Wervershoof en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Medemblik > Wervershoof > Centrum (Oost) Wervershoof > 1693NZ
Dierenspeciaalzaak Schouten t.h.o.d.n. Pets Place
Opgericht in april 2013

De onderneming Dierenspeciaalzaak Schouten t.h.o.d.n. Pets Place is gevestigd op Zwaagdijk 227B te Zwaagdijk-Oost en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Medemblik > Zwaagdijk > Zwaagdijk-Oost > 1684NG
Bloemisterij Groen
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemisterij Groen is gevestigd op Burgemeesters Commandeurlaan 2A te Wognum en is actief in de branche bloemenwinkels.

Medemblik > Wognum > Centrum Wognum > 1687BH
Bloembinderij Nellie
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloembinderij Nellie is gevestigd op Dorpsstraat 51 te Abbekerk en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Medemblik > Abbebroek > Abbekerk > 1657AB
Tuincentrum Boeder
Opgericht in april 2013

De onderneming Tuincentrum Boeder is gevestigd op Hornpad 8 te Andijk en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Medemblik > Andijk > Oost > 1619BP
H. Nederpelt Handelskwekerij V.O.F.
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma H. Nederpelt Handelskwekerij V.O.F. is gevestigd op Oude Gouw 3 te Wognum en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Medemblik > Wognum > Centrum Wognum > 1687AK
Faunaland Entius
Opgericht in april 2013

De onderneming Faunaland Entius is gevestigd op Nieuwstraat 19 te Medemblik en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Medemblik > Wijk 00 > Oude Stad > 1671BA
Bloembinderij 't Raethuys
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloembinderij 't Raethuys is gevestigd op Belmolendijk 26 te Wervershoof en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Medemblik > Wervershoof > Centrum (Oost) wervershoof > 1693DJ
Mament B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Mament B.V. is gevestigd op Zwaagdijk 227 te Zwaagdijk-Oost en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Medemblik > Zwaagdijk > Zwaagdijk-Oost > 1684NG
Bloematelier Miriam
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloematelier Miriam is gevestigd op Hauwert 114 te Hauwert en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Medemblik > Hauwert > Hauwert > 1691EL
Wim Keppel Bloemsierkunst
Opgericht in april 2013

De onderneming Wim Keppel Bloemsierkunst is gevestigd op Middenweg 54a te Andijk en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Medemblik > Andijk > Centrum Andijk > 1619BN
Bloemsierkunst
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemsierkunst "'t Singeltje" is gevestigd op Nieuwstraat 32A te Medemblik en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Medemblik > Wijk 00 > Oude Stad > 1671BD

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Medemblik

Instellen

Meer nieuws in Medemblik

© 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement