Bloemenwinkels in Oldebroek

Zoek je een bloemenwinkel in Oldebroek? Hieronder vind je een overzicht van alle bloemenwinkels in Oldebroek.

Filter

Donderdag 1 januari 2015

Bloemenhandel Blaauw
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemenhandel Blaauw is gevestigd op Meidoornplein 21 te Wezep en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Oldebroek > Wezep > Wezep-Centrum > 8091JN
Bloemenhandel Destanli
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemenhandel Destanli is gevestigd op Zuiderzeestraatweg 155 te Oldebroek en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Oldebroek > Oldebroek > Oldebroek > 8096BG
V.O.F. Faunaland Ubink
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Faunaland Ubink is gevestigd op Stationsweg 117 te Wezep en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Oldebroek > Wezep > Wezep-Centrum > 8091AC
Viel Plantencentrum
Opgericht in april 2013

De onderneming Viel Plantencentrum is gevestigd op Sterrebos 7 te Oldebroek en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Oldebroek > Oldebroek > Verspreide huizen Oldebroek > 8096MN
Molenhof Diervoeders
Opgericht in april 2013

De onderneming Molenhof Diervoeders is gevestigd op Zwarteweg 16 te Oosterwolde Gld en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Oldebroek > Oosterwolde > Oosterwolde > 8097PV
Bloem en Sfeer Boutique de 4-jaargetijden
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloem en Sfeer Boutique de 4-jaargetijden is gevestigd op Zuiderzeestraatweg 555 te Wezep en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Oldebroek > Wezep > Wezep-Oost > 8091CP
De Binnentuin
Opgericht in april 2013

De onderneming De Binnentuin is gevestigd op Meidoornplein 69 te Wezep en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Oldebroek > Wezep > Wezep-Centrum > 8091JZ
Fa. J. v.d. Bosch
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma Fa. J. v.d. Bosch is gevestigd op Bovenheigraaf 22 te Oldebroek en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Oldebroek > Oldebroek > Verspreide huizen Oldebroek > 8096PK
Dierenspeciaalzaak de Fazant V.O.F.
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma Dierenspeciaalzaak de Fazant V.O.F. is gevestigd op Zuiderzeestraatweg 569 te Wezep en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Oldebroek > Wezep > Wezep-Oost > 8091CR
C.A. van Stokkom V.O.F.
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma C.A. van Stokkom V.O.F. is gevestigd op Stationsweg 19 te Wezep en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Oldebroek > Wezep > Wezep-Centrum > 8091AA
Hennie Knikker
Opgericht in april 2013

De onderneming Hennie Knikker is gevestigd op Essenakker 49 te Oosterwolde Gld en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Oldebroek > Oosterwolde > Oosterwolde > 8097ST
Opgericht in april 2013

De onderneming "De Belt" Diervoeders is gevestigd op Middenweg 3 te 't Loo Oldebroek en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Oldebroek > Oldebroek > 't Loo > 8095RA
G. Nagelhout jr.
Opgericht in april 2013

De onderneming G. Nagelhout jr. is gevestigd op Bovenheigraaf 102 te 't Loo Oldebroek en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Oldebroek > Oldebroek > Verspreide huizen 't Loo > 8095PD

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Oldebroek

Instellen

Wijken in Oldebroek

Meer nieuws in Oldebroek

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement