Bloemenwinkels in Weert

Zoek je een bloemenwinkel in Weert? Hieronder vind je een overzicht van alle bloemenwinkels in Weert.

In Weert zoek ik een:

Donderdag 1 januari 2015

Brans Tuincentrum B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Brans Tuincentrum B.V. is gevestigd op Roermondseweg 147 te Weert en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Weert > Leuken > Leuken > 6004PC
Bloemenshop het Station
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemenshop het Station is gevestigd op Stationsplein 14 te Weert en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Weert > Weert-Centrum > Weert-Centrum > 6001CH
't Tunnelke
Opgericht in april 2013

De onderneming 't Tunnelke is gevestigd op Witvennenweg 0ong. te Weert en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Weert > Boshoven > Oud-Boshoven > 6002SC
Dierenparadijs Weert
Opgericht in april 2013

De onderneming Dierenparadijs Weert is gevestigd op Emmasingel 11 te Weert en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Weert > Weert-Centrum > Maaspoort > 6001BA
Bart Bloemwerken
Opgericht in april 2013

De onderneming Bart Bloemwerken is gevestigd op Boshoverweg 61 te Weert en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Weert > Boshoven > Boshoven-Vrakker > 6002AM
Faunaland Paul Meevis B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Faunaland Paul Meevis B.V. is gevestigd op Beekstraat 37 te Weert en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Weert > Weert-Centrum > Weert-Centrum > 6001GG
Guirlande
Opgericht in april 2013

De onderneming Guirlande is gevestigd op Julianastraat 1 te Stramproy en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Weert > Stramproy > Stramproy > 6039AG
V.O.F. Bloemisterij De Munt
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Bloemisterij De Munt is gevestigd op Muntpassage 17 te Weert en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Weert > Weert-Centrum > Weert-Centrum > 6001GL
Pygmalion
Opgericht in april 2013

De onderneming Pygmalion is gevestigd op Maasstraat 6 te Weert en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Weert > Weert-Centrum > Weert-Centrum > 6001EC
Dierenspeciaalzaak Helmie en Marion Princen
Opgericht in april 2013

De onderneming Dierenspeciaalzaak Helmie en Marion Princen is gevestigd op Maaspoort 65 te Weert en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Weert > Weert-Centrum > Maaspoort > 6001BN
Bloemenhuis Ed Cuijpers
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemenhuis Ed Cuijpers is gevestigd op Boshoverweg 63A te Weert en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Weert > Boshoven > Boshoven-Vrakker > 6002AM
't Voorbekske
Opgericht in april 2013

De onderneming 't Voorbekske is gevestigd op Molenweg 2A te Stramproy en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Weert > Stramproy > Stramproy > 6039RH
Vijvercentrum Flinsenhof B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Vijvercentrum Flinsenhof B.V. is gevestigd op Maaseikerweg 257 te Weert en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Weert > Tungelroy > Tungelroy buitengebied > 6005RA
K.P.K. Weert B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap K.P.K. Weert B.V. is gevestigd op Gruttolaan 4 te Weert en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Weert > Graswinkel > Graswinkel > 6005LN
SAM Trading B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap SAM Trading B.V. is gevestigd op Doctor Schaepmanstraat 49 te Weert en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Weert > Groenewoud > Groenewoud-Zuid > 6004AD

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Weert

Instellen

Meer nieuws in Weert

© 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement