Garagebedrijven in Krimpenerwaard

Zoek je een garagebedrijf in Krimpenerwaard? Hieronder vind je een overzicht van alle garagebedrijven in Krimpenerwaard.

In Krimpenerwaard zoek ik een:

Donderdag 1 januari 2015

Hoogendoorn Transport B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Hoogendoorn Transport B.V. is gevestigd op Molendijk 156 te Krimpen aan de Lek en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Krimpenerwaard > Krimpen aan de Lek > Lekdijk > 2931SG
Vaartland.nl B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Vaartland.nl B.V. is gevestigd op 't Vaartland 7 te Stolwijk en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Krimpenerwaard > Stolwijk > Benedenkerk > 2821LH
Terlouw Autobedrijf B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Terlouw Autobedrijf B.V. is gevestigd op Nijverheidstraat 7 te Bergambacht en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Krimpenerwaard > Bergstoep > Lekdijk-Oost en Provinciale weg (ged.) > 2861GX
B.V. Vaartland BCS
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap B.V. Vaartland BCS is gevestigd op 't Vaartland 7A te Stolwijk en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Krimpenerwaard > Stolwijk > Benedenkerk > 2821LH
Autobedrijf Schakel B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Autobedrijf Schakel B.V. is gevestigd op C.G. Roosweg 4 te Schoonhoven en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Krimpenerwaard > Schoonhoven > Schoonhoven-Oude Stad > 2871MA
Autobedrijf Nico Mouris B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Autobedrijf Nico Mouris B.V. is gevestigd op Capellelaan 67b te Ammerstol en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Krimpenerwaard > Ammerstol > Ammerstol > 2865AB
De Bruijn's Automobielbedrijf B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap De Bruijn's Automobielbedrijf B.V. is gevestigd op Broeikweg 3 te Schoonhoven en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Krimpenerwaard > Schoonhoven > Willige-Langerak > 2871RN
Autobedrijf Stolwijk B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Autobedrijf Stolwijk B.V. is gevestigd op Nijverheidsweg 36 te Stolwijk en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Krimpenerwaard > Stolwijk > Stolwijk > 2821AW
Autobedrijf
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Autobedrijf "De Waal" Gouderak B.V. is gevestigd op Middelblok 202 te Gouderak en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Krimpenerwaard > Gouderak > Gouderak > 2831BR
Hooftman Schoonhoven B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Hooftman Schoonhoven B.V. is gevestigd op Bergambachterstraat 5 te Schoonhoven en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Krimpenerwaard > Schoonhoven > Schoonhoven-Noord > 2871JB
Automobielbedrijf De Gruyter en De Jong Bergambacht B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Automobielbedrijf De Gruyter en De Jong Bergambacht B.V. is gevestigd op Provincialeweg 9 te Bergambacht en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Krimpenerwaard > Bergstoep > Lekdijk-Oost en Provinciale weg (ged.) > 2861GH
Automobielbedrijf P. en D. Broere B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Automobielbedrijf P. en D. Broere B.V. is gevestigd op Noord 97 te Krimpen aan de Lek en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Krimpenerwaard > Krimpen aan de Lek > Zaag > 2931SJ
IR Benelux Car Group B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap IR Benelux Car Group B.V. is gevestigd op Pijlkruid 28 te Gouderak en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Krimpenerwaard > Gouderak > Gouderak > 2831VN
boomoccasioncenter.nl
Opgericht in april 2013

De onderneming boomoccasioncenter.nl is gevestigd op Timmerfabriekstraat 16 te Bergambacht en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Krimpenerwaard > Bergstoep > Bergstoep > 2861GV
S.E.K. Autoservice
Opgericht in april 2013

De onderneming S.E.K. Autoservice is gevestigd op 's Heeraartsbergstraat 4 te Bergambacht en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Krimpenerwaard > Bergambacht > Uitbreiding Dorp > 2861TB

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Krimpenerwaard

Instellen

Meer nieuws in Krimpenerwaard

© 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement