Garagebedrijven in Zederik

Zoek je een garagebedrijf in Zederik? Hieronder vind je een overzicht van alle garagebedrijven in Zederik.

Filter Filter

Donderdag 1 januari 2015

B.V. Automobielbedrijf J.C. de Ruijter en Zn.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap B.V. Automobielbedrijf J.C. de Ruijter en Zn. is gevestigd op Burgemeester Sloblaan 47C te Meerkerk en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Garagebedrijf Prins B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Garagebedrijf Prins B.V. is gevestigd op Lekdijk 27 te Tienhoven en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autobedrijf Wolterman B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Autobedrijf Wolterman B.V. is gevestigd op Kortenhoevenseweg 42 te Lexmond en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

AVB-Tech
Opgericht in April 2013

De onderneming AVB-Tech is gevestigd op Lekdijk 14 te Ameide en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autobedrijf Van Zessen Lexmond B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Autobedrijf Van Zessen Lexmond B.V. is gevestigd op Ambachtsweg 6 te Lexmond en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autobedrijf Jaspers B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Autobedrijf Jaspers B.V. is gevestigd op Houtstraat 7 te Meerkerk en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Van Noordenne B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Van Noordenne B.V. is gevestigd op Ambachtstraat 11 te Meerkerk en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

B. Bogaard
Opgericht in April 2013

De onderneming B. Bogaard is gevestigd op Zouwendijk 69 te Meerkerk en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autohandel JAWI
Opgericht in April 2013

De onderneming Autohandel JAWI is gevestigd op Hei- en Boeicopseweg 93 te Hei- en Boeicop en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Marco van Noordenne B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Marco van Noordenne B.V. is gevestigd op Ambachtstraat 11 te Meerkerk en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Garage de Jong Leerbroek B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Garage de Jong Leerbroek B.V. is gevestigd op Kerkweg 29b te Leerbroek en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Garage de Jong Leerbroek B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Garage de Jong Leerbroek B.V. is gevestigd op Kerkweg 29B te Leerbroek en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autobedrijf C. Wegman B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Autobedrijf C. Wegman B.V. is gevestigd op Industrieweg 4 te Ameide en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

De Groot Autoservice
Opgericht in April 2013

De onderneming De Groot Autoservice is gevestigd op Ambachtstraat 9A te Meerkerk en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Auto De Ruijter Meerkerk B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Auto De Ruijter Meerkerk B.V. is gevestigd op Burggraaf 2 te Meerkerk en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent