Kledingswinkels in Coevorden

Zoek je een kledingwinkel in Coevorden? Hieronder vind je een overzicht van alle kledingswinkels in Coevorden.

Filter

Donderdag 1 januari 2015

K. Lübbers Mode B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap K. Lübbers Mode B.V. is gevestigd op Friesestraat 78 te Coevorden en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

M. Bovenhuis h.o.d.n. lake Side
Opgericht in April 2013

De onderneming M. Bovenhuis h.o.d.n. lake Side is gevestigd op Friesestraat 26 te Coevorden en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

A. Kosse-de Vries t.h.o.d.n. Shoeby
Opgericht in April 2013

De onderneming A. Kosse-de Vries t.h.o.d.n. Shoeby is gevestigd op Friesestraat 60 te Coevorden en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Baby-Dump
Opgericht in April 2013

De onderneming Baby-Dump is gevestigd op Brinkweg 2 te Zwinderen en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Veurink Mode
Opgericht in April 2013

De onderneming Veurink Mode is gevestigd op Looweg 51 te Coevorden en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

V.O.F. Reinders Textiel en Drogisterij
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Reinders Textiel en Drogisterij is gevestigd op Brink 23 te Sleen en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Corina's Boutique
Opgericht in April 2013

De onderneming Corina's Boutique is gevestigd op Willem Marisstraat 7 te Coevorden en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Bruidsboetiek Twinkel
Opgericht in April 2013

De onderneming Bruidsboetiek Twinkel is gevestigd op Verl Hoogeveense Vaart 182 te Geesbrug en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Ballast Textiel en Woninginrichting
Opgericht in April 2013

De onderneming Ballast Textiel en Woninginrichting is gevestigd op Aelderstraat 37 te Aalden en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Sandra's Boetiek
Opgericht in April 2013

De onderneming Sandra's Boetiek is gevestigd op Friesestraat 48 te Coevorden en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

BONITA
Opgericht in November 2013

De onderneming BONITA is gevestigd op Friesestraat 29 te Coevorden en is actief in de branche kledingwinkels.

Wibra Supermarkt B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Wibra Supermarkt B.V. is gevestigd op Bentheimerstraat 13 te Coevorden en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Bartels Sport
Opgericht in April 2013

De onderneming Bartels Sport is gevestigd op Looweg 12B te Coevorden en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

BONITA
Opgericht in April 2013

De onderneming BONITA is gevestigd op Friesestraat 29 te Coevorden en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Peter Shop
Opgericht in April 2013

De onderneming Peter Shop is gevestigd op Friesestraat 28A te Coevorden en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent