Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Sport- en recreatieonderwijs in Zuidplas

Een overzicht van alle sport- en recreatieonderwijs in Zuidplas.

In Zuidplas zoek ik een:

Anja Dekker, yogadocente
april 2013

De onderneming Anja Dekker, yogadocente is gevestigd op Kerklaan 6 te Moordrecht en is actief in de branche Sport- en recreatieonderwijs.

2841XJZuidplasMoordrecht wijk 03Kern Moordrecht
J. van der Schee h/o Hunshin
april 2013

De onderneming J. van der Schee h/o Hunshin is gevestigd op De Twijnen 6 te Moordrecht en is actief in de branche Sport- en recreatieonderwijs.

2841DHZuidplasMoordrecht wijk 03Uiterwaard
Jordy Altman
april 2013

De onderneming Jordy Altman is gevestigd op De Graskamp 23 te Zevenhuizen en is actief in de branche Sport- en recreatieonderwijs.

2761TTZuidplasZevenhuizen wijk 02Zevenhuizen-West 1
Jelle Dijkman Personal Training
april 2013

De onderneming Jelle Dijkman Personal Training is gevestigd op Prinses Alexiahof 18 te Moordrecht en is actief in de branche Sport- en recreatieonderwijs.

2841VXZuidplasMoordrecht wijk 03Ambonwijk
Yoga met Ilse
april 2013

De onderneming Yoga met Ilse is gevestigd op de Beuk 8 te Nieuwerkerk ad IJssel en is actief in de branche Sport- en recreatieonderwijs.

2912NAZuidplasNieuwerkerk aan den IJssel wijk 04Bomenbuurt
Harta Movez
april 2013

De onderneming Harta Movez is gevestigd op Prinses Marijkestraat 57 te Moordrecht en is actief in de branche Sport- en recreatieonderwijs.

2841TSZuidplasMoordrecht wijk 03Ambonwijk
Lifestyle Personal Training powered by Avedis
april 2013

De onderneming Lifestyle Personal Training powered by Avedis is gevestigd op Koningin Julianastraat 2 te Moordrecht en is actief in de branche Sport- en recreatieonderwijs.

2841VLZuidplasMoordrecht wijk 03Kern Moordrecht
Golf Shop Capelle a/d IJssel
april 2013

De onderneming Golf Shop Capelle a/d IJssel is gevestigd op Dorrestein 91 te Nieuwerkerk ad IJssel en is actief in de branche Sport- en recreatieonderwijs.

2912BCZuidplasNieuwerkerk aan den IJssel wijk 04Dorrestein-Noord

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Zuidplas

Instellen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

© 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk