Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Slagers en poeliers in Geldermalsen

Zoek je een slager of poelier in Geldermalsen? Hieronder vind je een overzicht van alle slagers en poeliers in Geldermalsen.

In Geldermalsen zoek ik een:

Donderdag 1 januari 2015

Topslagerij Hol B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Topslagerij Hol B.V. is gevestigd op Marktplein 1 te Geldermalsen en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Geldermalsen » Geldermalsen » Geldermalsen Middengebied » 4191AC
Slagerij Arisse Beesd B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Slagerij Arisse Beesd B.V. is gevestigd op Dorpsplein 7 te Beesd en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Geldermalsen » Beesd » Beesd Oost » 4153AG
J.M. van der Burg
Opgericht in april 2013

De onderneming J.M. van der Burg is gevestigd op Geldersestraat 36 te Geldermalsen en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Geldermalsen » Geldermalsen » Geldermalsen-Centrum » 4191BC
Slagerij L.F. Vogelzang
Opgericht in april 2013

De onderneming Slagerij L.F. Vogelzang is gevestigd op Achtersteweg 53 te Meteren en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Geldermalsen » Meteren » Meteren » 4194TJ
Vleesveebedrijf
Opgericht in april 2013

De onderneming Vleesveebedrijf "´t Bergje" Tricht is gevestigd op Oude Hoevenseweg 8 te Tricht en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Geldermalsen » Buurmalsen » Tricht e.o. » 4196RK

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Geldermalsen

Instellen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?