Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Slagers en poeliers in Heeze-Leende

Zoek je een slager of poelier in Heeze-Leende? Hieronder vind je een overzicht van alle slagers en poeliers in Heeze-Leende.

In Heeze-Leende zoek ik een:

Donderdag 1 januari 2015

Keurslagerij Frank Douze
Opgericht in april 2013

De onderneming Keurslagerij Frank Douze is gevestigd op Kapelstraat 66 te Heeze en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Heeze-Leende » Heeze » Heeze » 5591HG
Van Hooff Meat & Meals B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Van Hooff Meat & Meals B.V. is gevestigd op Nieuwendijk 36 te Heeze en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Heeze-Leende » Heeze » Heeze » 5591JK
Tom van Alphen B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Tom van Alphen B.V. is gevestigd op Dorpstraat 10-12 te Leende en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Heeze-Leende » Leende » Leende » 5595CH
Slagerij Versteijnen Leende
Opgericht in april 2013

De onderneming Slagerij Versteijnen Leende is gevestigd op Julianastraat 2 te Leende en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Heeze-Leende » Leende » Leende » 5595CN

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Heeze-Leende

Instellen

Wijken in Heeze-Leende

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?