Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Faillissementen in Esch

Bekijk alle faillissementen en surseances van ondernemingen en privé personen in Esch. Klik op een faillissement voor meer informatie over handelsnamen, branchecode, rechtsvorm en publicaties zodat je precies weet wat de status van het faillissement of surseance is.

  Woensdag 26 april 2017

  Natuurlijk persoon
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 25 april 2017

  Op 25 april 2017 is het faillissement uitgesproken van Natuurlijk persoon. Het insolventienummer is F.01/17/151. Natuurlijk persoon is gevestigd in Esch.

  Haaren » Esch » Esch » 5296LR
  Natuurlijk persoon
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 25 april 2017

  Op 25 april 2017 is het faillissement uitgesproken van Natuurlijk persoon. Het insolventienummer is F.01/17/152. Natuurlijk persoon is gevestigd in Esch.

  Haaren » Esch » Esch » 5296LR

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Esch

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?