Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Wat gebeurt er in Oost-Graftdijk

Ook zo benieuwd wat er allemaal in Oost-Graftdijk gebeurt? Wat waren die sirenes die ik net langs hoorde komen? Heeft mijn buurman wel een kapvergunning aangevraagd voor die boom in zijn voortuin? Is de bakker aan de overkant van mijn straat echt failliet? Vind het allemaal op OOZO.nl waar alle 112 meldingen, vergunningen, faillissementen en andere informatie over Oost-Graftdijk 24 uur per dag wordt bijgewerkt!

Laatste nieuws en gebeurtenissen in Oost-Graftdijk

Zaterdag 11 augustus 2018

Woning Oostgraftdijk 42 Oost-Graftdijk
Binnenkijken bij   Zaterdag 11 augustus 2018 om 04:21

Het adres van deze woning uit 1877 is Oostgraftdijk 42 te Oost-Graftdijk. Het pand heeft een oppervlakte van 48m² en een perceeloppervlakte van 115m² en heeft 2 kamers kamers waarvan 1 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 230.000.

Woensdag 1 augustus 2018

Woning Oostgraftdijk 74 Oost-Graftdijk
Binnenkijken bij   Woensdag 1 augustus 2018 om 09:17

Het adres van deze woning uit 1978 is Oostgraftdijk 74 te Oost-Graftdijk. Het pand heeft een oppervlakte van 155m² en een perceeloppervlakte van 460m² en heeft 4 kamers kamers waarvan 3 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 598.000.

Nieuws in omliggende gemeenten

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Oost-Graftdijk

Instellen

Feiten en statistieken Oost-Graftdijk

Aantal inwoners Oost-Graftdijk
265
Waarvan 65+
75 (28.3%)
Waarvan allochtoon (westers en niet westers)
25 (9.4%)
Meer weetjes en statistieken over Oost-Graftdijk
Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Winkels in de omgeving

© 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?