Bloemenwinkels in Alkmaar

Zoek je een bloemenwinkel in Alkmaar? Hieronder vind je een overzicht van alle bloemenwinkels in Alkmaar.

Alkmaar heeft nu een eigen 112 Facebook pagina

In Alkmaar zoek ik een:

Donderdag 1 januari 2015

Fauna Centrum B.V.
Opgericht in november 2013

De besloten vennootschap Fauna Centrum B.V. is gevestigd op Europaboulevard 11-13 te Alkmaar en is actief in de branche bloemenwinkels.

Alkmaar > De Mare > De Mare > 1825RA
Ranzijn tuin & dier B.V.
Opgericht in maart 2015

De besloten vennootschap Ranzijn tuin & dier B.V. is gevestigd op Omval 55 te Alkmaar en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Alkmaar > Oudorp > Schermereiland en Omval > 1812NA
Hoveniersbedrijf Tuincentrum De Hoef
Opgericht in april 2013

De onderneming Hoveniersbedrijf Tuincentrum De Hoef is gevestigd op Meerweg 11 te Alkmaar en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Alkmaar > West > Landelijk gebied-West > 1816MG
Fa. J.C. Jong
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma Fa. J.C. Jong is gevestigd op Wendelaarstraat 1E te Alkmaar en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Alkmaar > Zuid > Burgemeesterskwartier > 1814GR
Bloemwinkeltje 't Singeltje
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemwinkeltje 't Singeltje is gevestigd op Ritsevoort 66 te Alkmaar en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Alkmaar > Centrum > Binnenstad-West > 1811DP
Fa. J.C. Jong
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma Fa. J.C. Jong is gevestigd op Europaboulevard 354-356 te Alkmaar en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Alkmaar > De Mare > De Mare > 1825SV
Bloembinderij De Mare
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloembinderij De Mare is gevestigd op Europaboulevard 15 te Alkmaar en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Alkmaar > De Mare > De Mare > 1825RA
Bonne Fleur
Opgericht in april 2013

De onderneming Bonne Fleur is gevestigd op Stationsweg 43D te Alkmaar en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Alkmaar > Centrum > Spoorbuurt > 1815CB
Bloemsierkunst A. Nuijens en Zoon B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Bloemsierkunst A. Nuijens en Zoon B.V. is gevestigd op Nieuwlandersingel 80 te Alkmaar en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Alkmaar > Zuid > Emmakwartier > 1814CL
Florapro®
Opgericht in april 2013

De onderneming Florapro® is gevestigd op Hoogstraat 4 te Alkmaar en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Alkmaar > Centrum > Binnenstad-West > 1811KV
JAMO fishing
Opgericht in april 2013

De onderneming JAMO fishing is gevestigd op Willem Kalfstraat 144 te Alkmaar en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Alkmaar > West > De Hoef I en II > 1816KA
Bloembinderij De Seizoenen
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloembinderij De Seizoenen is gevestigd op Nyenburgh 109 te Oudorp en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Alkmaar > Oudorp > Oudorp-Centrum > 1829GC
Keechan International
Opgericht in april 2013

De onderneming Keechan International is gevestigd op De Volger 7B te De Rijp en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Alkmaar > Graft-De Rijp > De Rijp > 1483GA
Frits Bloemen en Planten
Opgericht in april 2013

De onderneming Frits Bloemen en Planten is gevestigd op Driemaster 5 te De Rijp en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Alkmaar > Graft-De Rijp > De Rijp > 1483WB
Fauna Centrum B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Fauna Centrum B.V. is gevestigd op Van Ostadelaan 268 te Alkmaar en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Alkmaar > West > De Hoef I en II > 1816JG

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Alkmaar

Instellen

Meer nieuws in Alkmaar

© 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement