Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Wat gebeurt er in De Heul

Ook zo benieuwd wat er allemaal in De Heul gebeurt? Wat waren die sirenes die ik net langs hoorde komen? Heeft mijn buurman wel een kapvergunning aangevraagd voor die boom in zijn voortuin? Is de bakker aan de overkant van mijn straat echt failliet? Vind het allemaal op OOZO.nl waar alle 112 meldingen, vergunningen, faillissementen en andere informatie over De Heul 24 uur per dag wordt bijgewerkt!

Laatste nieuws en gebeurtenissen in De Heul

Zaterdag 15 juli 2017

Woning Oudshoornseweg 58 Alphen aan den Rijn
Binnenkijken bij   Zaterdag 15 juli 2017 om 04:36

Het adres van deze woning uit 1910 is Oudshoornseweg 58 te Alphen aan den Rijn. Het pand heeft een oppervlakte van 152m² en een perceeloppervlakte van 315m² en heeft 7 kamers kamers waarvan 5 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 500.000.

Zaterdag 3 juni 2017

Woning Oudshoornseweg 46 Alphen aan den Rijn
Binnenkijken bij   Zaterdag 3 juni 2017 om 04:49

Het adres van deze woning uit 1880 is Oudshoornseweg 46 te Alphen aan den Rijn. Het pand heeft een oppervlakte van 77m² en een perceeloppervlakte van 137m² en heeft 3 kamers kamers waarvan 2 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 210.000.

Nieuws in omliggende gemeenten

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor De Heul

Instellen

Feiten en statistieken De Heul

Aantal inwoners De Heul
55
Waarvan 65+
15 (27.3%)
Waarvan allochtoon (westers en niet westers)
5 (9.1%)
Meer weetjes en statistieken over De Heul
Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Winkels in de omgeving

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?