Bloemenwinkels in Alphen aan den Rijn

Zoek je een bloemenwinkel in Alphen aan den Rijn? Hieronder vind je een overzicht van alle bloemenwinkels in Alphen aan den Rijn.

In Alphen aan den Rijn zoek ik een:

Donderdag 1 januari 2015

Groencentrum Sonneveld
Opgericht in april 2013

De onderneming Groencentrum Sonneveld is gevestigd op Zijde 141 te Boskoop en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Alphen aan den Rijn > Boskoop > Draaistok > 2771EV
PlantenWacht Interieurbeplantingen B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap PlantenWacht Interieurbeplantingen B.V. is gevestigd op Oostkanaalweg 3D te Aarlanderveen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Alphen aan den Rijn > Aarlanderveen > Noordeinde > 2445BA
Bloemenspeciaalzaak De Vier Jaargetijden
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemenspeciaalzaak De Vier Jaargetijden is gevestigd op Zijde 28 te Boskoop en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Alphen aan den Rijn > Boskoop > Voorofschebuurt > 2771EN
Boeketterie Bert de Graaf
Opgericht in april 2013

De onderneming Boeketterie Bert de Graaf is gevestigd op Van Mandersloostraat 60 te Alphen aan den Rijn en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Alphen aan den Rijn > Lage Zijde > Van Boetzelaerstraat > 2406CE
Bolders Dierenland
Opgericht in april 2013

De onderneming Bolders Dierenland is gevestigd op da Costasingel 4 te Hazerswoude-Rijndijk en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Alphen aan den Rijn > Hazerswoude-Rijndijk > Rhynenburch > 2394BG
Bloembinderij Roos
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloembinderij Roos is gevestigd op van Beethovenlaan 15 te Hazerswoude-Rijndijk en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Alphen aan den Rijn > Hazerswoude-Rijndijk > Zonneveld > 2394HA
Den Hertog Tuinplantencentrum
Opgericht in april 2013

De onderneming Den Hertog Tuinplantencentrum is gevestigd op Zijde 167 te Boskoop en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Alphen aan den Rijn > Boskoop > Draaistok > 2771EV
Dierenspeciaalzaak Ramona de Gans t.h.o.d.n.   Pet's Place
Opgericht in april 2013

De onderneming Dierenspeciaalzaak Ramona de Gans t.h.o.d.n. Pet's Place is gevestigd op Burgemeester Colijnstraat 51C te Boskoop en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Alphen aan den Rijn > Boskoop > Draaistok > 2771GG
Bloemsierkunst Lemkes
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemsierkunst Lemkes is gevestigd op Noorderkeerkring 6- 8 te Alphen aan den Rijn en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Alphen aan den Rijn > Kerk en Zanen > Europaplein > 2408GZ
Buitencentrum (Pets & Co)
Opgericht in april 2013

De onderneming Buitencentrum (Pets & Co) is gevestigd op Ouvertureweg 1 te Alphen aan den Rijn en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Alphen aan den Rijn > Ridderveld > Preludeweg > 2402DT
Verloop Aquariumspeciaalzaak B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Verloop Aquariumspeciaalzaak B.V. is gevestigd op Engelandlaan 25 te Hazerswoude-Dorp en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Alphen aan den Rijn > Hazerswoude-Dorp > Voorweg > 2391PM
Bloemenboetiek Dick Baelde
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemenboetiek Dick Baelde is gevestigd op Ambachtsplein 5 te Hazerswoude-Dorp en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Alphen aan den Rijn > Hazerswoude-Dorp > Buitengebied Hazerswoude-Dorp > 2391BD
Oker
Opgericht in april 2013

De onderneming Oker is gevestigd op Lentestraat 8 te Alphen aan den Rijn en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Alphen aan den Rijn > Kerk en Zanen > De Oude Wereld-Oost > 2408NG
V.O.F. Verbeek Pet's Place
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Verbeek Pet's Place is gevestigd op Ridderhof 35 te Alphen aan den Rijn en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Alphen aan den Rijn > Ridderveld > Componistenbuurt-Zuid > 2402EN
Henk-Jan van Gils Bloemen-Kadoshop
Opgericht in april 2013

De onderneming Henk-Jan van Gils Bloemen-Kadoshop is gevestigd op De Aarhof 1 te Alphen aan den Rijn en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Alphen aan den Rijn > Lage Zijde > Van Boetzelaerstraat > 2406BT

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Alphen aan den Rijn

Instellen

Meer nieuws in Alphen aan den Rijn

© 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement