Wat gebeurt er in gemeente De Wolden

Ook zo benieuwd wat er allemaal in gemeente De Wolden gebeurt? Wat waren die sirenes die ik net langs hoorde komen? Heeft mijn buurman wel een kapvergunning aangevraagd voor die boom in zijn voortuin? Is de bakker aan de overkant van mijn straat echt failliet? Vind het allemaal op OOZO.nl waar alle 112 meldingen, vergunningen, faillissementen en andere informatie over gemeente De Wolden 24 uur per dag wordt bijgewerkt!

Heb je zelf 112 nieuws of ander nieuws te melden over gemeente De Wolden? Of organiseer je een evenement in gemeente De Wolden? Plaats dan eenvoudig en gratis je bericht op Oozo.nl!.

Laatste nieuws en gebeurtenissen in De Wolden

Afgelopen uur

112 melding Een 20-jarige man uit Ruinen is voor het veroorzaken van een ongeluk in Ruinerwold, waarbij zijn vriend ernstig gewond raakte veroordeeld tot 80 uur werkstraf.

Ook heeft de rechtbank hem een half jaar rijontzegging opgelegd waarvan 3 maanden voorwaardelijk.

Vanavond

112 melding Man uit Ruinen krijgt celstraf voor bedreigen ex-vriendin.
112 melding   1 uur en 21 minuten geleden

Een man uit Ruinen is veroordeeld tot 240 dagen cel, waarvan 153 voorwaardelijk, voor het bedreigen van zijn ex-vriendin. Hij had een filmpje naar haar verstuurd waarin hij haar ernstig bedreigde. Ook had hij een groot mes onder de ruitenwisser van haar auto gelegd.

112 melding @MeryameKitir Als u weet wie de daders van Bilzen zijn gelieve contact op te nemen met de politie anders hinderd u een lopend onderzoek.Ook. en waar was uw verontwaardiging hierover.

De 73-jarige Jos Haex uit Linde bij Peer is woensdagochtend in het ziekenhuis overleden aan de verwondingen die hij opliep bij een aanval. De verdachte verschijnt vandaag voor de raadkamer.

112 melding Werkstraf voor veroorzaker ernstig ongeluk in Ruinerwold.
112 melding   2 uur en 55 minuten geleden

Een 20-jarige man uit Ruinen is voor het veroorzaken van een ongeluk in Ruinerwold, waarbij zijn vriend ernstig gewond raakte, veroordeeld tot 80 uur werkstraf. Daarnaast heeft de rechtbank hem een half jaar rijontzegging opgelegd, waarvan drie maanden voorwaardelijk.

Vanmiddag

Agenten lossen schoten in Utrechtse wijk Overvecht na autokraak - NU.nl
Binnenlands nieuws   4 uur en 22 minuten geleden

Agenten hebben dinsdag meerdere waarschuwingsschoten gelost na een autokraak in de Utrechtse wijk Overvecht. Eén verdachte is aangehouden en de tweede verdachte is nog op de vlucht, meldt de politie....

Provincie subsidieert vier amateurkunstprojecten - Oog TV
Binnenlands nieuws   5 uur en 46 minuten geleden

De provincie Groningen heeft deze week subsidie toegekend aan vier culturele projecten, waarvan drie in de Stad. Het incidenteel cultuurbudget is bedoeld om actieve deelname aan amateurkunst te bevord...

Biljartgroep zoekt nieuwe deelnemers
Binnenlands nieuws   6 uur en 16 minuten geleden

De Biljartgroep in Ruinerwold is op zoek naar nieuwe deelnemers. Op maandag en dinsdagmiddag wordt gebiljart in Dorpshuis De Buddingehof. Ontspannen en voor de gezelligheid. We kunnen momenteel absolu...

112 melding Melding celstraf Ruinen
112 melding   6 uur en 59 minuten geleden

Voor het bedreigen met de dood van zijn ex-vriendin is een 41-jarige man uit Ruinen veroordeeld tot 240 dagen cel, waarvan 153 dagen voorwaardelijk.

112 melding Man uit Ruinen dreigt keel ex door te snijden: celstraf en locatieverbod opgelegd: Voor het bed....

Voor het bedreigen met de dood van zijn ex-vriendin is een 41-jarige man uit Ruinen veroordeeld tot 240 dagen cel, waarvan 153 dagen voorwaardelijk.

Nieuws in omliggende gemeenten

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor De Wolden

Instellen

Feiten en statistieken De Wolden

Aantal inwoners De Wolden
23.722
Waarvan 65+
5.334 (22.5%)
Waarvan allochtoon (westers en niet westers)
1.064 (4.5%)
Meer weetjes en statistieken over De Wolden

Weer in omgeving De Wolden

3°C
Luchtdruk
992 bar
Luchtvochtigheid
86%
Min/max. temp.
2,78 tot 4,44°C
Zon op
07:32 uur
Zon onder
18:04 uur

Winkels in de omgeving

© 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement