Bedrijven in De Wolden

Wil je weten welke bedrijven er in De Wolden zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in De Wolden.

Filter Filter

Woensdag 14 december 2022

BewindSupport
Opgericht in November 2022

De onderneming BewindSupport is gevestigd op Suuddal 29 te Zuidwolde en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

R.J. de Wolde dienstverlening
Opgericht in November 2022

De onderneming R.J. de Wolde dienstverlening is gevestigd op Kerkenbosweg 11 te Zuidwolde en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Passage- Zuidwolde
Opgericht in November 2022

De vereniging Passage- Zuidwolde is gevestigd op Vonderweg 6 te Veeningen en is actief in de branche Lokaal welzijnswerk.

Melkveebedrijf Steert
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Melkveebedrijf Steert is gevestigd op Nieuwe Dijk 8 te ZUIDWOLDE en is actief in de branche Vervaardiging van kleding van leer.

J Huberts dienstverlening
Opgericht in November 2022

De onderneming J Huberts dienstverlening is gevestigd op Havelterweg 1 te Ruinerwold en is actief in de branche Grondverzet.

Luteijn tuinklussen & dienstverlening
Opgericht in December 2022

De onderneming Luteijn tuinklussen & dienstverlening is gevestigd op Turflaan 8 te Zuidwolde en is actief in de branche Landschapsverzorging.

Stichting De Pimpernel
Opgericht in November 2022

De stichting Stichting De Pimpernel is gevestigd op Burg Brouwerstraat 42 te Ruinerwold en is actief in de branche Overige ideële organisaties n.e.g..

Installatiebedrijf Meester
Opgericht in November 2022

De onderneming Installatiebedrijf Meester is gevestigd op Drogterweg 1 te ZUIDWOLDE en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

B. Schoonvelde dienstverlening
Opgericht in November 2022

De onderneming B. Schoonvelde dienstverlening is gevestigd op Oldenhave 11 te Ruinen en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

Van Gijssel C.V.
Opgericht in November 2022

De commanditaire vennootschap Van Gijssel C.V. is gevestigd op Dokter Larijweg 33 te Ruinerwold en is actief in de branche Vervaardiging van werkkleding.

Stichting Margje
Opgericht in November 2022

De stichting Stichting Margje is gevestigd op Zandkamp 36 te Ruinen en is actief in de branche Speur- en ontwikkelingswerk op het gebied van de maatschappij- en geesteswetenschappen.

V-FAST
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming V-FAST is gevestigd op Westerveldseweg 14 te Zuidwolde en is actief in de branche Sauna’s, solaria, baden e.d..

LGolDiensten
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming LGolDiensten is gevestigd op Dokter Larijweg 65 te Ruinerwold en is actief in de branche Landschapsverzorging.

Laurence Jansen
Opgericht in November 2022

De onderneming Laurence Jansen is gevestigd op Kroepnevel 19 te Zuidwolde en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Het beleefpad
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Het beleefpad is gevestigd op Alteveer 53a 1 te Alteveer en is actief in de branche Maatschappelijk opvang met overnachting.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent