Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Wat gebeurt er in Dongen

Ook zo benieuwd wat er allemaal in Dongen gebeurt? Wat waren die sirenes die ik net langs hoorde komen? Heeft mijn buurman wel een kapvergunning aangevraagd voor die boom in zijn voortuin? Is de bakker aan de overkant van mijn straat echt failliet? Vind het allemaal op OOZO.nl waar alle 112 meldingen, vergunningen, faillissementen en andere informatie over Dongen 24 uur per dag wordt bijgewerkt!

Laatste nieuws en gebeurtenissen in Dongen

Vanmorgen

Woning Jupiterlaan 9 Dongen
Binnenkijken bij   8 uur en 25 minuten geleden

Het adres van deze woning uit 1975 is Jupiterlaan 9 te Dongen. Het pand heeft een oppervlakte van 229m² en een perceeloppervlakte van 1849m² en heeft 11 kamers kamers waarvan 4 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 695.000.

Woning Tuin 28 Dongen
Binnenkijken bij   8 uur en 35 minuten geleden

Het adres van deze woning uit 1990 is Tuin 28 te Dongen. Het pand heeft een oppervlakte van 175m² en een perceeloppervlakte van 450m² en heeft 5 kamers kamers waarvan 3 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 550.000.

Nieuw bedrijf Fit Coach Sabine
Nieuw bedrijf   10 uur en 27 minuten geleden

De onderneming Fit Coach Sabine is gevestigd op Gaarde 58 te Dongen en is actief in de branche Preventieve gezondheidszorg (geen arbobegeleiding).

Nieuw bedrijf AJ Service
Nieuw bedrijf   10 uur en 40 minuten geleden

De onderneming AJ Service is gevestigd op Oude Baan 102 te Dongen en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van machines voor algemeen gebruik en machine-onderdelen (geen gereedschap).

Nieuws in omliggende gemeenten

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Dongen

Instellen

Feiten en statistieken Dongen

Aantal inwoners Dongen
23.080
Waarvan 65+
4.505 (19.5%)
Waarvan allochtoon (westers en niet westers)
2.995 (13.0%)
Meer weetjes en statistieken over Dongen
Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Winkels in de omgeving

Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

© 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk