Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Wat gebeurt er in gemeente Enschede

Ook zo benieuwd wat er allemaal in gemeente Enschede gebeurt? Wat waren die sirenes die ik net langs hoorde komen? Heeft mijn buurman wel een kapvergunning aangevraagd voor die boom in zijn voortuin? Is de bakker aan de overkant van mijn straat echt failliet? Vind het allemaal op OOZO.nl waar alle 112 meldingen, vergunningen, faillissementen en andere informatie over gemeente Enschede 24 uur per dag wordt bijgewerkt!

Laatste nieuws en gebeurtenissen in Enschede

Vanmorgen

Woning Waterlelielaan 10 Enschede
Binnenkijken bij   4 uur en 6 minuten geleden

Het adres van deze woning uit 2000 is Waterlelielaan 10 te Enschede. Het pand heeft een oppervlakte van 168m² en een perceeloppervlakte van 224m² en heeft 8 kamers kamers waarvan 7 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 317.500.

Woning Oosterhof 10 Enschede
Binnenkijken bij   4 uur en 6 minuten geleden

Het adres van deze woning uit 2009 is Oosterhof 10 te Enschede. Het pand heeft een oppervlakte van 121m² en een perceeloppervlakte van 215m² en heeft 5 kamers kamers waarvan 4 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 300.000.

Gisteren

Oh nee! Deze speelgoedwinkel in Enschede gaat sluiten
Binnenlands nieuws   18 uur en 20 minuten geleden

Niet zo’n leuk nieuws voor alle Legofans. De legospeciaalzaak Superspeelgoed aan de Pijpenstraat 2 sluit de deuren. Voornaamste reden is de enorme concurrentie op internet met grote spelers, zeg...

Kritiek op Kornuit vanwege actie met gratis vliegtickets
Binnenlands nieuws   18 uur en 46 minuten geleden

ENSCHEDE - Kornuit, het biermerk van Grolsch, heeft een storm van kritiek over zich heen gekregen vanwege een actie met gratis vliegtickets. Critici vinden de actie niet passen bij een biermerk dat ze...

Meer nieuws gisteren

Nieuws in omliggende gemeenten

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Enschede

Instellen

Feiten en statistieken Enschede

Aantal inwoners Enschede
158.351
Waarvan 65+
26.829 (16.9%)
Waarvan allochtoon (westers en niet westers)
44.720 (28.2%)
Meer weetjes en statistieken over Enschede
Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Winkels in de omgeving

Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

© 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?