Gezochte personen in Enschede

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Enschede of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Gisteren

  Welke drie mannen in opvallende Audi pleegden een snelkraak bij JL in Enschede?

  Enschede - In de vroege ochtend van 8 april pleegden drie mannen rond 5.00 uur een snelkraak bij een exclusieve kledingwinkel aan de Van Loenshof in Enschede.

  Enschede
  Zware mishandeling

  Enschede - Op woensdag 10 maart is in een woning in Enschede een 49-jarige man zwaar mishandeld. Hij was die avond rond 19:30 uur op de Oldenzaalsestraat in een blauwe auto, vermoedelijk een Audi, gestapt en vertrokken in de richting van de wijk Velve-Lindenhof. Een half uur later, rond 20.00 uur werd de man zwaargewond aangetroffen op de Oldenzaalsestraat. Hij had meerdere botbreuken.

  Enschede
  Corvette gestolen uit garage

  Enschede - Tussen vrijdag 5 maart en zondag 28 maart is een opvallende, witte personenauto van het merk Chevrolet, type Corvette gestolen. De auto werd gestolen uit een garagebox aan de Haaksbergerstraat. De politie is een onderzoek gestart en heeft de volgende vragen.

  Enschede
  Wie is de man die probeerde een cafetaria in Enschede te overvallen?

  Enschede - Een jongeman overviel op donderdag 21 januari een cafetaria aan de Padangstraat. Rond 18:30 uur kam de overvaller de zaak binnen. Hij riep om geld en bedreigde een medewerker met een mes.

  Enschede

  Dinsdag 23 maart 2021

  Supermarkt overvallen

  Enschede - Twee onbekende mannen overvielen op zaterdag 6 maart een supermarkt aan de Klomp. Dit gebeurde even voor 18:00 uur.

  Enschede
  Politie zoekt getuigen van overval op tankstation

  Enschede - De politie is op zoek naar getuigen en van een overval op een tankstation aan de Burgemeester Van Veenlaan. Op woensdag 24 februari overviel veen onbekende man het tankstation even na 19:00 uur.

  Enschede

  Vrijdag 5 maart 2021

  Politie zoekt getuigen van overval op tankstation

  Enschede - De politie is op zoek naar getuigen en van een overval op een tankstation aan de Burgemeester Vreelaan. Op woensdag 24 februari overviel een onbekende man het tankstation even na 19:00 uur.

  Enschede

  Donderdag 4 maart 2021

  Getuigenoproep straatroof

  Enschede - Een jonge vrouw werd op vrijdag 5 februari ’s avonds onder dreiging van een op een vuurwapen gelijkend voorwerp gedwongen haar scooter af te staan aan twee jongemannen. Dit gebeurde op de Zuidhollandlaan. De politie is op zoek naar getuigen van deze brutale straatroof.

  Enschede

  Zondag 20 december 2020

  Enorme ravage na plofkraak, wie kent de daders?

  Enschede - Een groot deel van de stad werd op 20 november even voor 04:30 uur opgeschrikt door twee enorme knallen. De knallen kwamen vanaf de Wesseler-Nering in het winkelcentrum Enschede Zuid. Daar probeerden twee personen een bankautomaat op te blazen.

  Enschede

  Woensdag 30 september 2020

  Wie helpt ons een woningbrandstichting op te lossen?

  Enschede - Terwijl de bewoners afwezig zijn wordt op vrijdag 7 augustus brandgesticht in hun woning aan de Burgemeester Jacobsstraat.

  Enschede

  Dinsdag 6 oktober 2020

  Politie onderzoekt gewapende overval op tankstation

  Enschede - Op dinsdag 8 september is een tankstation aan de Broekheurne-Ring overvallen.

  Enschede
  Drie overvallen in twee weken tijd, wie kent deze overvaller?

  Enschede - In amper twee weken tijd hebben in Enschede een drietal overvallen plaatsgevonden. Twee hiervan waren op tankstations.

  Enschede

  Vrijdag 4 september 2020

  Man winkelt voor duizenden euro's op andermans kosten

  Enschede - Op vrijdag 1 mei heeft een onbekende man voor duizenden euro’s bij verschillende winkels in Enschede inkopen gedaan en gebruikte hierbij de bankrekening van een 57-jarige man uit Gelderland. De bankrekening van het slachtoffer werd – buiten zijn wil en medeweten - gekoppeld aan een betaalapp op de telefoon van deze man in de rode jas.

  Enschede

  Dinsdag 25 augustus 2020

  Overvallers laten doodsbange vrouw vastgebonden achter

  Enschede - In het buitengebied ten zuidoosten van Enschede werd op 17 juni 2020 een 61-jarige vrouw overvallen door twee mannen die op zoek waren naar haar kluis. De daders deinsden er niet voor terug de vrouw met de dood te bedreigen om hun zin te krijgen.

  Enschede

  Vrijdag 29 mei 2020

  Gewapende overval op tankstation, politie zoekt dader

  Enschede - Op zondag 3 mei, even voor 22:30 uur overvalt een man een tankstation aan de Broekheurne-Ring. Hij bedreigt de medewerker met een wapen en eist geld. Hij gaat er vandoor met buit in de richting van de inrit van de tankstation.

  Enschede

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Enschede

  Instellen

  Meer nieuws in Enschede

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement