Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Wat gebeurt er in 't Waal

Ook zo benieuwd wat er allemaal in 't Waal gebeurt? Wat waren die sirenes die ik net langs hoorde komen? Heeft mijn buurman wel een kapvergunning aangevraagd voor die boom in zijn voortuin? Is de bakker aan de overkant van mijn straat echt failliet? Vind het allemaal op OOZO.nl waar alle 112 meldingen, vergunningen, faillissementen en andere informatie over 't Waal 24 uur per dag wordt bijgewerkt!

Laatste nieuws en gebeurtenissen in 't Waal

Donderdag 4 oktober 2018

Woning Kerkebogerd 83 Tull en 't Waal
Binnenkijken bij   Donderdag 4 oktober 2018 om 07:37

Het adres van deze woning uit 1983 is Kerkebogerd 83 te Tull en 't Waal. Het pand heeft een oppervlakte van 122m² en een perceeloppervlakte van 565m² en heeft 5 kamers kamers waarvan 3 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 450.000.

Donderdag 13 september 2018

Woning Waalseweg 66 Tull en 't Waal
Binnenkijken bij   Donderdag 13 september 2018 om 08:06

Het adres van deze woning is Waalseweg 66 te Tull en 't Waal. Het pand heeft een oppervlakte van 145m² en een perceeloppervlakte van 760m² en heeft 7 kamers kamers waarvan 4 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 400.000.

Nieuws in omliggende gemeenten

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor 't Waal

Instellen

Feiten en statistieken 't Waal

Aantal inwoners 't Waal
465
Waarvan 65+
80 (17.2%)
Waarvan allochtoon (westers en niet westers)
30 (6.5%)
Meer weetjes en statistieken over 't Waal
Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Winkels in de omgeving

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?