Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bloemenwinkels in Houten

Zoek je een bloemenwinkel in Houten? Hieronder vind je een overzicht van alle bloemenwinkels in Houten.

In Houten zoek ik een:

Donderdag 1 januari 2015

Tuincentrum
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Tuincentrum "De Schouw" B.V. is gevestigd op Odijkseweg 58a te Houten en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Houten » Houten Noord-Oost » Gilden » 3994AT
Bloemsierkunst Amanda B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Bloemsierkunst Amanda B.V. is gevestigd op Prins Clausstraat 2a te Houten en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Houten » Houten Noord-West » Oude Dorp » 3991BX
joie de vivre bloemen
Opgericht in april 2013

De onderneming joie de vivre bloemen is gevestigd op Rijderslag 6 te Houten en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Houten » Houten Noord-West » Slagen » 3991TT
Van Vogelpoel Bloembinderij Utrecht
Opgericht in april 2013

De onderneming Van Vogelpoel Bloembinderij Utrecht is gevestigd op Waalseweg 52b te Tull en 't Waal en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Houten » Tull en 't waal » 't Waal » 3999NT
Steehouder Jumper B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Steehouder Jumper B.V. is gevestigd op De Maat 1 te Houten en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Houten » Houten Zuid-West » Schaften » 3991AN
Joyce bloemdecoratie
Opgericht in april 2013

De onderneming Joyce bloemdecoratie is gevestigd op De Raat 11 te Houten en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Houten » Houten Noord-Oost » Centrum Oost » 3995EP
De Bloemerie
Opgericht in april 2013

De onderneming De Bloemerie is gevestigd op Het Rond 33 te Houten en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Houten » Houten Noord-Oost » Centrum Oost » 3995DK
De Houtense Aquariaan
Opgericht in april 2013

De onderneming De Houtense Aquariaan is gevestigd op Veenmeer 28 te Houten en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Houten » Houten Zuid-Oost » Meren » 3994JG
Yvonne's Boetiek
Opgericht in april 2013

De onderneming Yvonne's Boetiek is gevestigd op Linzen-oord 72 te Houten en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Houten » Houten Noord-West » Oorden » 3991XR
Bloemenshop De Buxus
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemenshop De Buxus is gevestigd op Onderdoor 68B te Houten en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Houten » Houten Noord-Oost » Centrum Oost » 3995DX
Davy
Opgericht in april 2013

De onderneming Davy is gevestigd op Grachtmuur 25 te Houten en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Houten » Houten Zuid-West » muren » 3991VR
Sfeerkado
Opgericht in april 2013

De onderneming Sfeerkado is gevestigd op Rietdijk 1 te Houten en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Houten » Houten Buitengebied » Buitengebied Houten Oost » 3994AJ
T.I.P. Dierenspeciaalzaken B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap T.I.P. Dierenspeciaalzaken B.V. is gevestigd op Koppeldijk 5 te Houten en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Houten » Houten Buitengebied » Buitengebied Houten West » 3992LR

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Houten

Instellen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?