Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Wat gebeurt er in Opheusden

Ook zo benieuwd wat er allemaal in Opheusden gebeurt? Wat waren die sirenes die ik net langs hoorde komen? Heeft mijn buurman wel een kapvergunning aangevraagd voor die boom in zijn voortuin? Is de bakker aan de overkant van mijn straat echt failliet? Vind het allemaal op OOZO.nl waar alle 112 meldingen, vergunningen, faillissementen en andere informatie over Opheusden 24 uur per dag wordt bijgewerkt!

Laatste nieuws en gebeurtenissen in Opheusden

Vanmorgen

Nieuw bedrijf Gerthy van Tuijl
Nieuw bedrijf   9 uur en 1 minuten geleden

De onderneming Gerthy van Tuijl is gevestigd op Rijnbandijk 17 te Opheusden en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Nieuw bedrijf Delitech B.V.
Nieuw bedrijf   9 uur en 11 minuten geleden

De besloten vennootschap Delitech B.V. is gevestigd op Dalwagenseweg 85 te Opheusden en is actief in de branche Vervaardiging van bestralingsapparatuur en van elektromedische en elektrotherapeutische apparatuur.

Meer nieuwe bedrijven vanmorgen

SGP stelt raadsvragen over Avri
Binnenlands nieuws   11 uur en 44 minuten geleden

OPHEUSDEN - De uitvoerende partijen moeten aansprakelijk gesteld worden voor de vertraging van het nieuwe afvalsysteem in Rivierenland....

Nieuw bedrijf VD Berg Autotechniek & Dienstverlening
Nieuw bedrijf   12 uur en 38 minuten geleden

De onderneming VD Berg Autotechniek & Dienstverlening is gevestigd op Meidoornstraat 14 te Opheusden en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Nieuws in omliggende gemeenten

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Opheusden

Instellen

Feiten en statistieken Opheusden

Aantal inwoners Opheusden
5.460
Waarvan 65+
765 (14.0%)
Waarvan allochtoon (westers en niet westers)
475 (8.7%)
Meer weetjes en statistieken over Opheusden
Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Winkels in de omgeving

© 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?