Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Wat gebeurt er in Benoordenhout

Ook zo benieuwd wat er allemaal in Benoordenhout gebeurt? Wat waren die sirenes die ik net langs hoorde komen? Heeft mijn buurman wel een kapvergunning aangevraagd voor die boom in zijn voortuin? Is de bakker aan de overkant van mijn straat echt failliet? Vind het allemaal op OOZO.nl waar alle 112 meldingen, vergunningen, faillissementen en andere informatie over Benoordenhout 24 uur per dag wordt bijgewerkt!

Laatste nieuws en gebeurtenissen in Benoordenhout

Vanmiddag

Nieuw bedrijf Gamma Broadcast Group B.V.
Nieuw bedrijf   1 uur en 45 minuten geleden

De besloten vennootschap Gamma Broadcast Group B.V. is gevestigd op Zuid-Hollandlaan 7 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Lease van niet-financiële immateriële activa.

Nieuw bedrijf Camino Management, Advies en Coaching
Nieuw bedrijf   2 uur en 7 minuten geleden

De onderneming Camino Management, Advies en Coaching is gevestigd op De Poorterstraat 39 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Vanmorgen

Nieuw bedrijf Stades Management B.V.
Nieuw bedrijf   4 uur en 9 minuten geleden

De besloten vennootschap Stades Management B.V. is gevestigd op Ruychrocklaan 159 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Nieuw bedrijf HeadSpace Management Consultancy
Nieuw bedrijf   4 uur en 23 minuten geleden

De onderneming HeadSpace Management Consultancy is gevestigd op Wassenaarseweg 174 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Nieuw bedrijf Lier B.V.
Nieuw bedrijf   4 uur en 51 minuten geleden

De besloten vennootschap Lier B.V. is gevestigd op Wassenaarseweg 77 te 's-Gravenhage en is actief in de branche apotheken.

Nieuw bedrijf Inkawu African Expeditions
Nieuw bedrijf   5 uur en 26 minuten geleden

De onderneming Inkawu African Expeditions is gevestigd op Johannes Bildersstraat 9 te 's-Gravenhage en is actief in de branche reisbureaus.

Vannacht

Faillissement Totems Architecture B.V.
Faillissement   10 uur en 39 minuten geleden

Op 9 oktober 2018 is het faillissement uitgesproken van Totems Architecture B.V.. Het insolventienummer is F.09/18/345. Totems Architecture B.V. is gevestigd in 's-Gravenhage. Totems Architecture B.V. is actief in de branche Advisering, onderzoek en overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Vrijdag 12 oktober 2018

Woning Van Stienhovenstraat 9 Den Haag
Binnenkijken bij   Vrijdag 12 oktober 2018 om 07:36

Het adres van deze woning uit 1937 is Van Stienhovenstraat 9 te Den Haag. Het pand heeft 8 kamers kamers waarvan 5 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 825.000.

Woning Van Zaeckstraat 51 Den Haag
Binnenkijken bij   Vrijdag 12 oktober 2018 om 07:36

Het adres van deze woning uit 1936 is Van Zaeckstraat 51 te Den Haag. Het pand heeft 8 kamers kamers waarvan 6 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 845.000.

Nieuws in omliggende gemeenten

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Benoordenhout

Instellen

Feiten en statistieken Benoordenhout

Aantal inwoners Benoordenhout
13.395
Waarvan 65+
3.585 (26.8%)
Waarvan allochtoon (westers en niet westers)
5.185 (38.7%)
Meer weetjes en statistieken over Benoordenhout
Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Winkels in de omgeving

© 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?