Bloemenwinkels in 's-Gravenhage

Zoek je een bloemenwinkel in 's-Gravenhage? Hieronder vind je een overzicht van alle bloemenwinkels in 's-Gravenhage.

Filter

Donderdag 1 januari 2015

King & Queen Roses B.V.
Opgericht in juni 2015

De besloten vennootschap King & Queen Roses B.V. is gevestigd op Schuifmaat 14 te 's-Gravenhage en is actief in de branche .

's-Gravenhage > Hoornwijk > Vlietzoom-West > 2495AM
The Hague City Flowers
Opgericht in maart 2014

De onderneming The Hague City Flowers is gevestigd op Prinsestraat 25 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Winkels in bloemen en planten, zaden en tuinbenodigdheden.

's-Gravenhage > Centrum > Kortenbos > 2513CA
Green Garden
Opgericht in mei 2013

De onderneming Green Garden is gevestigd op Lekstraat 227 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

's-Gravenhage > Stationsbuurt > Rivierenbuurt-Noord > 2515XE
Bloem- en Woondecoraties Tettero & La Guirlande V.O.F.
Opgericht in januari 2007

De vennootschap onder firma Bloem- en Woondecoraties Tettero & La Guirlande V.O.F. is gevestigd op Minister Lelylaan 38 te Rijswijk en is actief in de branche Colportage, straathandel en detailhandel via overige distributievormen.

's-Gravenhage > Zeeheldenkwartier > Zeeheldenkwartier > 2518CH
Tuincentrum Ockenburgh
Opgericht in april 2013

De onderneming Tuincentrum Ockenburgh is gevestigd op Loosduinse Hoofdstraat 875 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

's-Gravenhage > Kijkduin en Ockenburgh > Ockenburgh > 2552AH
Tuincentrum Overvecht Wateringen B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Tuincentrum Overvecht Wateringen B.V. is gevestigd op Noordweg 143 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

's-Gravenhage > Wateringse Veld > Hoge Veld > 2548AD
Avonturia
Opgericht in april 2013

De onderneming Avonturia "De Vogelkelder" is gevestigd op Kerketuinenweg 3 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

's-Gravenhage > Loosduinen > Kerketuinen en Zichtenburg > 2544CV
Tuincentrum Hanenburg
Opgericht in april 2013

De onderneming Tuincentrum Hanenburg is gevestigd op Groen van Prinstererlaan 245 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

's-Gravenhage > Waldeck > Componistenbuurt > 2555HR
Tuincentrum & Bloemsierkunst Onings
Opgericht in april 2013

De onderneming Tuincentrum & Bloemsierkunst Onings is gevestigd op Mozartlaan 10 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

's-Gravenhage > Waldeck > Nieuw Waldeck > 2555JL
Pets Place XL
Opgericht in april 2013

De onderneming Pets Place XL is gevestigd op Van der Kunstraat 99 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

's-Gravenhage > Laakkwartier en Spoorwijk > Laakhaven-West > 2521BR
Uitvaartbloemist Momentum Florum B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Uitvaartbloemist Momentum Florum B.V. is gevestigd op Laan van Meerdervoort 7 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

's-Gravenhage > Zeeheldenkwartier > Zeeheldenkwartier > 2517AB
Bloemenhoek 't Hoge Veen
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemenhoek 't Hoge Veen is gevestigd op Simon Carmiggelthof 27 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

's-Gravenhage > Leidschenveen > De Velden > 2492JR
Sierviskwekerij
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Sierviskwekerij "Waterweelde" B.V. is gevestigd op Oude Haagweg 30 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

's-Gravenhage > Loosduinen > Houtwijk > 2552EP
Bloemenhuis Monique
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemenhuis Monique is gevestigd op Badhuisstraat 77 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

's-Gravenhage > Scheveningen > Visserijbuurt > 2584HE
Tuincentrum Hanenburg
Opgericht in april 2013

De onderneming Tuincentrum Hanenburg is gevestigd op Hanenburglaan 266 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

's-Gravenhage > Bomen- en Bloemenbuurt > Bloemenbuurt-Oost > 2565HC

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement