Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Wat gebeurt er in Bezuidenhout-West

Ook zo benieuwd wat er allemaal in Bezuidenhout-West gebeurt? Wat waren die sirenes die ik net langs hoorde komen? Heeft mijn buurman wel een kapvergunning aangevraagd voor die boom in zijn voortuin? Is de bakker aan de overkant van mijn straat echt failliet? Vind het allemaal op OOZO.nl waar alle 112 meldingen, vergunningen, faillissementen en andere informatie over Bezuidenhout-West 24 uur per dag wordt bijgewerkt!

Laatste nieuws en gebeurtenissen in Bezuidenhout-West

Dinsdag 5 februari 2019

Nieuw bedrijf Verbindingszorg
Nieuw bedrijf   Dinsdag 5 februari 2019 om 10:06

De onderneming Verbindingszorg is gevestigd op Volkerakstraat 40 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Samenwerkingsorganen op het gebied van gezondheidszorg en overige gezondheidszorgondersteunende dien.

Nieuw bedrijf Squidcompany
Nieuw bedrijf   Dinsdag 5 februari 2019 om 10:05

De onderneming Squidcompany is gevestigd op Prins Willem-Alexanderwg 313 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Nieuw bedrijf Orange Cat B.V.
Nieuw bedrijf   Dinsdag 5 februari 2019 om 10:03

De besloten vennootschap Orange Cat B.V. is gevestigd op Van den Boschstraat 263 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Nieuw bedrijf Mas de un Mundo
Nieuw bedrijf   Dinsdag 5 februari 2019 om 10:01

De onderneming Mas de un Mundo is gevestigd op Volkerakstraat 24 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Dansscholen.

Nieuw bedrijf Euromobility B.V.
Nieuw bedrijf   Dinsdag 5 februari 2019 om 09:14

De besloten vennootschap Euromobility B.V. is gevestigd op Jan Pietersz. Coenstraat 7 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Verhuur van sport- en recreatieartikelen.

Woensdag 23 januari 2019

Nieuw bedrijf Dongwon Networks Europe
Nieuw bedrijf   Woensdag 23 januari 2019 om 12:35

De onderneming Dongwon Networks Europe is gevestigd op Jan Pietersz. Coenstraat 7 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Groothandel in machines voor de bouw.

Nieuw bedrijf PinPenPan Global
Nieuw bedrijf   Woensdag 23 januari 2019 om 12:13

De onderneming PinPenPan Global is gevestigd op Jan Pietersz. Coenstraat 7 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Nieuw bedrijf ORGANIC Atelier
Nieuw bedrijf   Woensdag 23 januari 2019 om 12:11

De onderneming ORGANIC Atelier is gevestigd op Prins Willem-Alexanderwg 231 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Nieuws in omliggende gemeenten

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Bezuidenhout-West

Instellen

Feiten en statistieken Bezuidenhout-West

Aantal inwoners Bezuidenhout-West
3.530
Waarvan 65+
290 (8.2%)
Waarvan allochtoon (westers en niet westers)
2.375 (67.3%)
Meer weetjes en statistieken over Bezuidenhout-West
Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Winkels in de omgeving

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?