Wat gebeurt er in gemeente Sluis

Ook zo benieuwd wat er allemaal in gemeente Sluis gebeurt? Wat waren die sirenes die ik net langs hoorde komen? Heeft mijn buurman wel een kapvergunning aangevraagd voor die boom in zijn voortuin? Is de bakker aan de overkant van mijn straat echt failliet? Vind het allemaal op OOZO.nl waar alle 112 meldingen, vergunningen, faillissementen en andere informatie over gemeente Sluis 24 uur per dag wordt bijgewerkt!

Heb je zelf 112 nieuws of ander nieuws te melden over gemeente Sluis? Of organiseer je een evenement in gemeente Sluis? Plaats dan eenvoudig en gratis je bericht op Oozo.nl!.

Laatste nieuws en gebeurtenissen in Sluis

Afgelopen uur

112 melding De politie heeft vorige week in een watergang aan de Sara Beijtsweg bij #Aardenburg de mobiele telefoon van Ichelle van de Velde gevonden:.

De politie heeft maandag 14 juni in een watergang aan de Sara Beijtsweg de mobiele telefoon van Ichelle van de Velde gevonden.

112 melding Politie heeft in watergang bij Zeeuwse Aardenburg mobiele telefoon van vermoorde Ichelle van de Velde gevonden.

Samen met specialisten van het Nederlands Forensisch Instituut onderzoekt de politie of er nog data uit het toestel kunnen worden veiliggesteld.

Vanmiddag

112 melding Telefoon vermoorde Ichelle van de Velde gevonden in water bij Aardenburg .

De politie heeft vorige week maandag de mobiele telefoon van de vermoorde Ichelle van de Velde gevonden tijdens een zoektocht in het buitengebied in het Zeeuwse Aardenburg. Dat me...

112 melding Nederlandse politie vindt telefoon van vermoorde Ichelle.
112 melding   2 uur en 53 minuten geleden

De Nederlandse politie heeft in een watergang bij het Zeeuwse Aardenburg de mobiele telefoon van de vermoorde Ichelle van de Velde gevonden. Samen met specialisten van het Nederlands Forensisch Instituut onderzoekt de politie of er nog data uit het toestel kunnen worden veiliggesteld, aldus de politie woensdag. Hoofdverdachte in de zaak is de uitgeweken Antwerpse vrouw, Sandra H.

112 melding De politie heeft vorige week maandag de mobiele telefoon van de vermoorde Ichelle van de Velde gevonden tijdens een zoektocht in het buitengebied in het Zeeuwse Aardenburg. Dat meldt de politie woensdag..

De politie heeft vorige week maandag de mobiele telefoon van de vermoorde Ichelle van de Velde gevonden tijdens een zoektocht in het buitengebied in het Zeeuwse Aardenburg.

Vanmorgen

112 melding Gezocht! Telefoon vermoorde Ichelle van de Velde gevonden in water bij Aardenburg.

via @NUnl De politie zoekt nog de groene rugzak van Ichelle! Merk Trapper Adventure....iemand met ineens zo'n ding in huis? Ergens gezien?

112 melding De politie heeft in een watergang bij het Zeeuwse Aardenburg de mobiele telefoon van de vermoorde Ichelle van de Velde gevonden.

De politie heeft in een watergang bij het Zeeuwse Aardenburg de mobiele telefoon van de vermoorde Ichelle van de Velde gevonden.

112 melding Politie vindt mobiele telefoon van omgebrachte Ichelle van de Velde.

AARDENBURG - De politie heeft maandag 14 juni in een watergang aan de Sara Beijtsweg in Aardenburg de mobiele telefoon van de omgebrachte Ichelle van de Velde gevonden.

112 melding Vorige week meldde de politie al dat een belangrijk voorwerp van de omgebrachte vrouw was gevonden. .

AARDENBURG - De politie heeft maandag 14 juni in een watergang aan de Sara Beijtsweg in Aardenburg de mobiele telefoon van de omgebrachte Ichelle van de Velde gevonden.

Nieuws in omliggende gemeenten

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Sluis

Instellen

COVID cijfers Sluis

De COVID cijfers over de afgelopen 24 uur

Nieuwe besmettingen landelijk
575 (4108 in de laatste 7 dagen)
Nieuwe besmettingen Amsterdam
0 (0 in de laatste 7 dagen)
Meer COVID cijfers Sluis

Feiten en statistieken Sluis

Aantal inwoners Sluis
23.639
Waarvan 65+
6.281 (26.6%)
Waarvan allochtoon (westers en niet westers)
6.090 (25.8%)
Meer weetjes en statistieken over Sluis

Meer nieuws in Sluis

Winkels in de omgeving

© 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement