Bloemenwinkels in Sluis

Zoek je een bloemenwinkel in Sluis? Hieronder vind je een overzicht van alle bloemenwinkels in Sluis.

In Sluis zoek ik een:

Donderdag 1 januari 2015

De Rijk t.h.o.d.n. Life & Garden Oostburg
Opgericht in april 2013

De onderneming De Rijk t.h.o.d.n. Life & Garden Oostburg is gevestigd op Nieuveltweg 56 te Oostburg en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Sluis > Oostburg > Verspreide huizen Oostburg > 4501PZ
Isabellahof The Green Room v.o.f.
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma Isabellahof The Green Room v.o.f. is gevestigd op Ledelplein 9 te Oostburg en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Sluis > Oostburg > Oostburg > 4501BM
Dierenspeciaalzaak De Kameleon
Opgericht in april 2013

De onderneming Dierenspeciaalzaak De Kameleon is gevestigd op Burgemeester Erasmusstraat 6 te Oostburg en is actief in de branche bloemenwinkels.

Sluis > Oostburg > Oostburg > 4501BK
Bloem en Zo
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloem en Zo is gevestigd op Nieuwstraat 26B te Sluis en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Sluis > Sluis > Sluis > 4524EE
Potpourri
Opgericht in april 2013

De onderneming Potpourri is gevestigd op Dorpsstraat 4 te Schoondijke en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Sluis > Schoondijke > Schoondijke > 4507BK
Crea-Trends
Opgericht in april 2013

De onderneming Crea-Trends is gevestigd op Provinciale weg 3 te Retranchement en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Sluis > Retranchement > Verspreide huizen Retranchement > 4525LD
Van de Voorde t.h.o.d.n. Dobey Breskens
Opgericht in april 2013

De onderneming Van de Voorde t.h.o.d.n. Dobey Breskens is gevestigd op Dorpsstraat 1 te Breskens en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Sluis > Breskens > Breskens > 4511EA
Tuincentrum Du Bois V.O.F.
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma Tuincentrum Du Bois V.O.F. is gevestigd op Ter Moere 3 te Nieuwvliet en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Sluis > Nieuwvliet > Verspreide huizen Nieuwvliet > 4504SC
Sonja en Ann Bloemwerken
Opgericht in april 2013

De onderneming Sonja en Ann Bloemwerken is gevestigd op Nassaustraat 18 te IJzendijke en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Sluis > IJzendijke > IJzendijke > 4515AM
Fa. De Sluisse Vogelhandel
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma Fa. De Sluisse Vogelhandel is gevestigd op St. Annastraat 29 te Sluis en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Sluis > Sluis > Sluis > 4524JB
Aqua-Tropic
Opgericht in april 2013

De onderneming Aqua-Tropic is gevestigd op Geweldigerstraat 12 te Sluis en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Sluis > Sluis > Sluis > 4524BV
Dieren- en Plantencentrum Breskens
Opgericht in april 2013

De onderneming Dieren- en Plantencentrum Breskens is gevestigd op Spuiplein 9 te Breskens en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Sluis > Breskens > Breskens > 4511AN
Kameleon Sluis
Opgericht in april 2013

De onderneming Kameleon Sluis is gevestigd op Vrijstraat 14 te Sluis en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Sluis > Sluis > Sluis > 4524CE
Tweewieler de Boer V.O.F.
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma Tweewieler de Boer V.O.F. is gevestigd op Boulevard de Wielingen 86 te Cadzand en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Sluis > Cadzand > Cadzand-Bad > 4506JL
Hengelsport de Zeebaars
Opgericht in april 2013

De onderneming Hengelsport de Zeebaars is gevestigd op Boulevard de Wielingen 86 te Cadzand en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Sluis > Cadzand > Cadzand-Bad > 4506JL

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Sluis

Instellen

Meer nieuws in Sluis

© 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement