Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Wat gebeurt er in Nassaubuurt

Ook zo benieuwd wat er allemaal in Nassaubuurt gebeurt? Wat waren die sirenes die ik net langs hoorde komen? Heeft mijn buurman wel een kapvergunning aangevraagd voor die boom in zijn voortuin? Is de bakker aan de overkant van mijn straat echt failliet? Vind het allemaal op OOZO.nl waar alle 112 meldingen, vergunningen, faillissementen en andere informatie over Nassaubuurt 24 uur per dag wordt bijgewerkt!

Laatste nieuws en gebeurtenissen in Nassaubuurt

Donderdag 7 maart 2019

112 melding Ambulance naar Irenehof in Tilburg
112 melding   Donderdag 7 maart 2019 om 17:11

Op 7 maart 2019 om 17:10 is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Irenehof te Tilburg.

Nieuw bedrijf Fizjo Care
Nieuw bedrijf   Donderdag 7 maart 2019 om 08:12

De onderneming Fizjo Care is gevestigd op Nassaustraat 161 te Tilburg en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Maandag 4 maart 2019

Maandag 18 februari 2019

Parkeerruzie loopt uit op bedreiging
Politienieuws   Maandag 18 februari 2019 om 10:05

Tilburg - Een 75-jarige Tilburger is zondagmiddag op de parkeerplaats van een grote supermarkt aan de Jan Heijnsstraat door het lint gegaan tijdens het wachten op een vrijkomende plek voor zijn auto. Hij bedreigde een 31-jarige automobilist met een mes en zou daarbij geroepen hebben “Ik steek je kapot”. Meerdere omstanders waren getuige van de bedreiging. Hij werd door de politie kort na het incident op de Nassaustraat aangehouden....

Nieuws in omliggende gemeenten

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Nassaubuurt

Instellen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Winkels in de omgeving

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?