Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Groenteboeren in Tilburg

Zoek je een groenteboer in Tilburg? Hieronder vind je een overzicht van alle groenteboeren in Tilburg.

In Tilburg zoek ik een:

Dinsdag 10 juli 2018

Eetwinkel Appelsien
Opgericht in juli 2018

De onderneming Eetwinkel Appelsien is gevestigd op Valkenierstraat 32 te Tilburg en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

Tilburg » Fatima » Fatima West » 5021DH

Zaterdag 19 augustus 2017

B.J.J. Segers
Opgericht in juli 2017

De onderneming B.J.J. Segers is gevestigd op Europalaan 439 te Tilburg en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

Tilburg » Het Zand » Jagersbuurt West » 5042ZJ

Donderdag 1 januari 2015

René Timmermans Groenten & Fruit
Opgericht in maart 2013

De onderneming René Timmermans Groenten & Fruit is gevestigd op Heyhoefpromenade 81 te Tilburg en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

Tilburg » Heyhoef » Heyhoef » 5043RB
René Timmermans Groente & Fruit
Opgericht in maart 2013

De onderneming René Timmermans Groente & Fruit is gevestigd op Westermarkt 114 te Tilburg en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

Tilburg » Het Zand » Westermarkt » 5042SX
Het Aardappelpakhuis
Opgericht in maart 2013

De onderneming Het Aardappelpakhuis is gevestigd op Everjachtstraat 53a te Tilburg en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

Tilburg » Het Zand » Jagersbuurt West » 5042WG
Elly Cruijssen
Opgericht in maart 2013

De onderneming Elly Cruijssen is gevestigd op Textielplein 33 te Tilburg en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

Tilburg » De Hasselt » Textielbuurt West » 5046RJ
Aardappelen, Groente en Fruit Van den Gevel V.O.F.
Opgericht in maart 2013

De vennootschap onder firma Aardappelen, Groente en Fruit Van den Gevel V.O.F. is gevestigd op Eikenbosch 25 te Berkel-Enschot en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

Tilburg » Berkel-Enschot » Eikenbosch » 5056GB
J.L.M. Knippels
Opgericht in maart 2013

De onderneming J.L.M. Knippels is gevestigd op Van Heeswijkstraat 52 te Udenhout en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

Tilburg » Udenhout » Zeshoeven » 5071CW
G. van Vuren
Opgericht in maart 2013

De onderneming G. van Vuren is gevestigd op Leharstraat 69 te Tilburg en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

Tilburg » Heikant » Heikant Oost » 5011KA

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?