Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Wat gebeurt er in Fatima Oost

Ook zo benieuwd wat er allemaal in Fatima Oost gebeurt? Wat waren die sirenes die ik net langs hoorde komen? Heeft mijn buurman wel een kapvergunning aangevraagd voor die boom in zijn voortuin? Is de bakker aan de overkant van mijn straat echt failliet? Vind het allemaal op OOZO.nl waar alle 112 meldingen, vergunningen, faillissementen en andere informatie over Fatima Oost 24 uur per dag wordt bijgewerkt!

Laatste nieuws en gebeurtenissen in Fatima Oost

Zaterdag 23 februari 2019

112 melding Ambulance naar Ringbaan-Zuid in Tilburg
112 melding   Zaterdag 23 februari 2019 om 01:18

In de nacht van vrijdag op zaterdag 23 februari 2019 om 01:18 is de ambulancedienst uitgereden naar Ringbaan-Zuid te Tilburg.

112 melding Ambulance naar Antoon van Rijenplein in Tilburg
112 melding   Zaterdag 23 februari 2019 om 00:04

In de nacht van vrijdag op zaterdag 23 februari 2019 om 00:03 is de ambulancedienst met gepaste spoed uitgereden naar Antoon van Rijenplein te Tilburg.

Nieuws in omliggende gemeenten

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Fatima Oost

Instellen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Winkels in de omgeving

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?