Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Wat gebeurt er in Bokhamer

Ook zo benieuwd wat er allemaal in Bokhamer gebeurt? Wat waren die sirenes die ik net langs hoorde komen? Heeft mijn buurman wel een kapvergunning aangevraagd voor die boom in zijn voortuin? Is de bakker aan de overkant van mijn straat echt failliet? Vind het allemaal op OOZO.nl waar alle 112 meldingen, vergunningen, faillissementen en andere informatie over Bokhamer 24 uur per dag wordt bijgewerkt!

Laatste nieuws en gebeurtenissen in Bokhamer

Zaterdag 15 september 2018

Nieuw bedrijf Allround klusbedrijf Wout van de Wouw
Nieuw bedrijf   Zaterdag 15 september 2018 om 16:14

De onderneming Allround klusbedrijf Wout van de Wouw is gevestigd op Bokhamerstraat 1l te Tilburg en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Nieuw bedrijf Juna Maya
Nieuw bedrijf   Zaterdag 15 september 2018 om 16:08

De onderneming Juna Maya is gevestigd op Reitse Hoevenstraat 166 te Tilburg en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?