Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Wat gebeurt er in Jagersbuurt West

Ook zo benieuwd wat er allemaal in Jagersbuurt West gebeurt? Wat waren die sirenes die ik net langs hoorde komen? Heeft mijn buurman wel een kapvergunning aangevraagd voor die boom in zijn voortuin? Is de bakker aan de overkant van mijn straat echt failliet? Vind het allemaal op OOZO.nl waar alle 112 meldingen, vergunningen, faillissementen en andere informatie over Jagersbuurt West 24 uur per dag wordt bijgewerkt!

Laatste nieuws en gebeurtenissen in Jagersbuurt West

Maandag 7 januari 2019

Nieuw bedrijf Oooo Quchnia
Nieuw bedrijf   Maandag 7 januari 2019 om 10:20

De onderneming Oooo Quchnia is gevestigd op Europalaan 305 te Tilburg en is actief in de branche Vervaardiging van brood en vers banketbakkerswerk.

Bekendmaking Tilburg, ingekomen aanvraag voor een omgevingsvergunning Z-HZ_WABO-2018-04782 Eendenjachtstraat 50 te Tilburg, verbouwen van het pand, 19 december 2018

Tilburg, ingekomen aanvraag voor een omgevingsvergunning Z-HZ_WABO-2018-04782 Eendenjachtstraat 5...

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?