Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Wat gebeurt er in Hoogvenne

Ook zo benieuwd wat er allemaal in Hoogvenne gebeurt? Wat waren die sirenes die ik net langs hoorde komen? Heeft mijn buurman wel een kapvergunning aangevraagd voor die boom in zijn voortuin? Is de bakker aan de overkant van mijn straat echt failliet? Vind het allemaal op OOZO.nl waar alle 112 meldingen, vergunningen, faillissementen en andere informatie over Hoogvenne 24 uur per dag wordt bijgewerkt!

Laatste nieuws en gebeurtenissen in Hoogvenne

Gisteren

Nieuw bedrijf WeeRab
Nieuw bedrijf   16 uur en 7 minuten geleden

De onderneming WeeRab is gevestigd op Hogendriesstraat 21 te Tilburg en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Nieuw bedrijf Nathalie Beerens
Nieuw bedrijf   16 uur en 32 minuten geleden

De onderneming Nathalie Beerens is gevestigd op Carre 10 te Tilburg en is actief in de branche Fotografie.

Meer nieuwe bedrijven gisteren

Donderdag 21 juni 2018

Politie zoekt getuigen brandstichting
Politienieuws   Donderdag 21 juni 2018 om 14:19

Tilburg - Vannacht (20 op 21 juni) tussen 00.30 en 00.45 is een auto in brand gestoken aan de Burgemeester Damsstraat. Twee andere voertuigen die in de buurt geparkeerd stonden van de brandende wagen zijn ook in brand gegaan. De politie is een onderzoek gestart. Agenten van de Forensische opsporing hebben technisch onderzoek uitgevoerd. De auto’s zijn in beslag genomen voor onderzoek. Verder is een buurtonderzoek gestart en is de politie op zoek naar camerabeelden....

112 melding Ambulance naar Ringbaan-Oost in Tilburg
112 melding   Donderdag 21 juni 2018 om 08:02

Op 21 juni 2018 om 08:01 is de ambulancedienst uitgereden naar Ringbaan-Oost te Tilburg.

Faillissement Wirok B.V.
Faillissement   Donderdag 21 juni 2018 om 08:01

Op 19 juni 2018 is het faillissement uitgesproken van Wirok B.V.. Het insolventienummer is F.02/18/164. Wirok B.V. is gevestigd in Tilburg. Wirok B.V. is actief in de branche Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s.

Faillissement Wirok B.V.
Faillissement   Donderdag 21 juni 2018 om 08:01

Op 19 juni 2018 is het faillissement uitgesproken van Wirok B.V.. Het insolventienummer is F.02/18/164. Wirok B.V. is gevestigd in Tilburg. Wirok B.V. is actief in de branche Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s.

Nieuws in omliggende gemeenten

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Hoogvenne

Instellen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Winkels in de omgeving

Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

© 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?