Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Wat gebeurt er in Bedrijventerrein Kreitenmolen

Ook zo benieuwd wat er allemaal in Bedrijventerrein Kreitenmolen gebeurt? Wat waren die sirenes die ik net langs hoorde komen? Heeft mijn buurman wel een kapvergunning aangevraagd voor die boom in zijn voortuin? Is de bakker aan de overkant van mijn straat echt failliet? Vind het allemaal op OOZO.nl waar alle 112 meldingen, vergunningen, faillissementen en andere informatie over Bedrijventerrein Kreitenmolen 24 uur per dag wordt bijgewerkt!

Laatste nieuws en gebeurtenissen in Bedrijventerrein Kreitenmolen

Vrijdag 8 februari 2019

Bekendmaking Udenhout, toegekend aanvraag voor een omgevingsvergunning Z-HZ_WABO-2018-04730 Nijverheidsweg 21 te Udenhout, uitbreiden van een bedrijfspand, verzonden 6 februari 2019.

Udenhout, toegekend aanvraag voor een omgevingsvergunning Z-HZ_WABO-2018-04730 Nijverheidsweg 21 ...

Bekendmaking Udenhout, toegekend aanvraag voor een omgevingsvergunning Z-HZ_WABO-2018-04896 Kreitenmolenstraat 201 te Udenhout, kappen van 4 bomen, verzonden 6 februari 2019.

Udenhout, toegekend aanvraag voor een omgevingsvergunning Z-HZ_WABO-2018-04896 Kreitenmolenstraat...

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?