Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Wat gebeurt er in Hagerhof-oost

Ook zo benieuwd wat er allemaal in Hagerhof-oost gebeurt? Wat waren die sirenes die ik net langs hoorde komen? Heeft mijn buurman wel een kapvergunning aangevraagd voor die boom in zijn voortuin? Is de bakker aan de overkant van mijn straat echt failliet? Vind het allemaal op OOZO.nl waar alle 112 meldingen, vergunningen, faillissementen en andere informatie over Hagerhof-oost 24 uur per dag wordt bijgewerkt!

Laatste nieuws en gebeurtenissen in Hagerhof-oost

Woensdag 23 januari 2019

Nieuw bedrijf Stress-less
Nieuw bedrijf   Woensdag 23 januari 2019 om 11:21

De onderneming Stress-less is gevestigd op Waterhoenstraat 61 te Venlo en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Bekendmaking geweigerde omgevingsvergunning  reguliere voorbereidingsprocedure  - Tegelseweg 157 te Venlo

geweigerde omgevingsvergunning reguliere voorbereidingsprocedure - Tegelseweg 157 te Venlo

Woensdag 2 januari 2019

Onderzoek naar dreiging Venlo nog in volle gang
Politienieuws   Woensdag 2 januari 2019 om 14:03

Venlo - Het Openbaar Ministerie en de politie hebben een Team Grootschalige Opsporing (TGO) gevormd naar aanleiding van de dreiging op de Bolwaterstraat in Venlo. Het grootschalige rechercheteam is op dit moment onder leiding van een officier van justitie bezig met een uitgebreid tactisch, technisch en digitaal onderzoek.Ook de beschieting van een woning aan de Philips II-laan in Venlo op 27 december is onderwerp van dit onderzoek....

Maandag 31 december 2018

Veiligheidsmaatregelen na dreiging in Venlo
Politienieuws   Maandag 31 december 2018 om 14:05

Venlo - De politie is een onderzoek gestart naar de dreiging die mogelijk relatie heeft met een conflict van het afgelopen weekend in de criminele sfeer. De ernst van de dreiging heeft geleid tot preventieve veiligheidsmaatregelen....

Nieuw bedrijf Wolf Holding B.V.
Nieuw bedrijf   Maandag 31 december 2018 om 08:48

De besloten vennootschap Wolf Holding B.V. is gevestigd op Parelduikerstraat 39 te Venlo en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

Zondag 30 december 2018

Woning Venlo beschoten
Politienieuws   Zondag 30 december 2018 om 12:21

Venlo - In de nacht van zaterdag op zondag kreeg de politie de melding van schoten in de Eendenstraat in Venlo. Uit onderzoek bleek dat er op een woning in die straat geschoten was. Er is niemand gewond geraakt....

Nieuws in omliggende gemeenten

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Hagerhof-oost

Instellen

Feiten en statistieken Hagerhof-oost

Aantal inwoners Hagerhof-oost
2.140
Waarvan 65+
520 (24.3%)
Waarvan allochtoon (westers en niet westers)
1.040 (48.6%)
Meer weetjes en statistieken over Hagerhof-oost
Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Winkels in de omgeving

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?