Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bloemenwinkels in Venlo

Zoek je een bloemenwinkel in Venlo? Hieronder vind je een overzicht van alle bloemenwinkels in Venlo.

In Venlo zoek ik een:

Donderdag 1 januari 2015

V.O.F. Tuincentrum Peeters
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Tuincentrum Peeters is gevestigd op Lingsforterweg 84 te Arcen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Venlo » Arcen » Lingsfort » 5944BG
Tuincentrum Leurs B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Tuincentrum Leurs B.V. is gevestigd op Straelseweg 370 te Venlo en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Venlo » Het Ven » Kern 't Ven » 5916AD
Intratuin Venlo B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Intratuin Venlo B.V. is gevestigd op Ariënsstraat 100 te Venlo en is actief in de branche bloemenwinkels.

Venlo » Venlo-Zuid » Wylrehof » 5912PZ
V.O.F. Nizza Bloembinders
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Nizza Bloembinders is gevestigd op Herungerweg 197 te Venlo en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Venlo » Venlo-Oost-Noord » De Tichelarij » 5913HA
Bloemenshop het Station
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemenshop het Station is gevestigd op Stationsplein 1 te Venlo en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Venlo » Venlo-Oost-Noord » Hogekamp » 5913AA
Maatschap Kwekerij Hegger
Opgericht in april 2013

De maatschap Maatschap Kwekerij Hegger is gevestigd op Bosbergstraat 9c te Lomm en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Venlo » Lomm » Kern Lomm » 5943AK
Tref Bloemen
Opgericht in april 2013

De onderneming Tref Bloemen is gevestigd op Nijmeegseweg 20 te Venlo en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Venlo » Het Ven » Veegtes » 5916PT
Bloemenboetiek Dings
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemenboetiek Dings is gevestigd op Wieënpassage 31 te Venlo en is actief in de branche bloemenwinkels.

Venlo » Blerick-Midden » Blerick-Centrum » 5921GD
V.O.F. Het Natuurhuis
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Het Natuurhuis is gevestigd op Gasthuisstraat 11 te Tegelen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Venlo » Tegelen-Centrum » Tegelen-Centrum » 5931NT
Bloemsierkunst Jan Grubben
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemsierkunst Jan Grubben is gevestigd op Ubroekweg Noord 10 te Venlo en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Venlo » Trade-Port » Horsterweg » 5928MT
Fish Inn & Outdoor
Opgericht in april 2013

De onderneming Fish Inn & Outdoor is gevestigd op Doctor Cuypersstraat 24 te Venlo en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Venlo » Venlo-Zuid » Spoorsingel » 5912KA
Bloemenboetieks Jan Bijl
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemenboetieks Jan Bijl is gevestigd op Kerkstraat 59 te Tegelen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Venlo » Tegelen-Centrum » Tegelen-Centrum » 5931NM
Bloemenboetieks Jan Bijl
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemenboetieks Jan Bijl is gevestigd op Emmastraat 59 te Venlo en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Venlo » Venlo-Zuid » Sinselveld » 5912CR
Eurotackle Venlo V.O.F.
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma Eurotackle Venlo V.O.F. is gevestigd op Bisschop Hoensbroeckstraat 29-35 te Venlo en is actief in de branche bloemenwinkels.

Venlo » Venlo-Noord » 't Zand » 5914BP
Galerie Fleurie
Opgericht in april 2013

De onderneming Galerie Fleurie is gevestigd op Casinoweg 16 te Venlo en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Venlo » Venlo-Oost-Zuid » Bloemenbuurt » 5915EM
Bloemenboetiek Telvi
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemenboetiek Telvi is gevestigd op Wieënpassage 43 te Venlo en is actief in de branche bloemenwinkels.

Venlo » Blerick-Midden » Blerick-Centrum » 5921GD
Elly de Loey
Opgericht in april 2013

De onderneming Elly de Loey is gevestigd op Stalbergweg 61 te Venlo en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Venlo » Venlo-Oost-Noord » Hogekamp » 5913BJ
Bloemenhuis
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemenhuis "Max" is gevestigd op Vastenavondkampstraat 138 te Venlo en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Venlo » Blerick-Noord » Vastenavondkamp-Noord » 5922AX
Faunaland Blerick
Opgericht in april 2013

De onderneming Faunaland Blerick is gevestigd op Vastenavondkampstraat 140 te Venlo en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Venlo » Blerick-Noord » Vastenavondkamp-Noord » 5922AX
Anthurium Venlo
Opgericht in april 2013

De onderneming Anthurium Venlo is gevestigd op Sint Martinusstraat 27-29 te Venlo en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Venlo » Venlo-Centrum » Rosarium » 5911CJ

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Venlo

Instellen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?