Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Wat gebeurt er in Nieuw-Assendorp

Ook zo benieuwd wat er allemaal in Nieuw-Assendorp gebeurt? Wat waren die sirenes die ik net langs hoorde komen? Heeft mijn buurman wel een kapvergunning aangevraagd voor die boom in zijn voortuin? Is de bakker aan de overkant van mijn straat echt failliet? Vind het allemaal op OOZO.nl waar alle 112 meldingen, vergunningen, faillissementen en andere informatie over Nieuw-Assendorp 24 uur per dag wordt bijgewerkt!

Laatste nieuws en gebeurtenissen in Nieuw-Assendorp

Zondag 9 december 2018

Nieuw bedrijf FROMA
Nieuw bedrijf   Zondag 9 december 2018 om 10:55

De vennootschap onder firma FROMA is gevestigd op Assendorperstraat 151 te Zwolle en is actief in de branche Groothandel in zuivelproducten en spijsoliën en -vetten.

Nieuw bedrijf Van Bruggen Adviesgroep Zwolle B.V.
Nieuw bedrijf   Zondag 9 december 2018 om 10:14

De besloten vennootschap Van Bruggen Adviesgroep Zwolle B.V. is gevestigd op Molenweg 242 te Zwolle en is actief in de branche Hypotheek- en kredietbemiddeling, geldwisselkantoren, bank- en spaaragentschappen e.d..

Nieuw bedrijf Voor de Hand!
Nieuw bedrijf   Zondag 9 december 2018 om 08:09

De onderneming Voor de Hand! is gevestigd op Leliestraat 13 te Zwolle en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Dinsdag 27 november 2018

Bekendmaking Verleende omgevingsvergunning, verbouwen voormalig winkelpand naar 2 appartementen, Assendorperstraat 234 en Begoniastraat 22D (zaaknummer 54605-2018)

Verleende omgevingsvergunning, verbouwen voormalig winkelpand naar 2 appartementen, Assendorperst...

Bekendmaking Verleende omgevingsvergunning, verbouwen voormalig winkelpand naar 2 appartementen, Assendorperstraat 234 en Begoniastraat 22D (zaaknummer 54605-2018)

Verleende omgevingsvergunning, verbouwen voormalig winkelpand naar 2 appartementen, Assendorperst...

Nieuws in omliggende gemeenten

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Nieuw-Assendorp

Instellen

Feiten en statistieken Nieuw-Assendorp

Aantal inwoners Nieuw-Assendorp
3.180
Waarvan 65+
305 (9.6%)
Waarvan allochtoon (westers en niet westers)
410 (12.9%)
Meer weetjes en statistieken over Nieuw-Assendorp
Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Winkels in de omgeving

© 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?