Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Nieuw-Assendorp

Wil je weten welke bedrijven er in Nieuw-Assendorp zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Nieuw-Assendorp.

In Nieuw-Assendorp zoek ik een:

  Maandag 7 januari 2019

  Henriette Ruitenberg
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Henriette Ruitenberg is gevestigd op Anemoonstraat 24 te Zwolle en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

  Zwolle » Assendorp » Nieuw-Assendorp » 8012XX
  HJ Borger Media
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming HJ Borger Media is gevestigd op Korenbloemstraat 15 te Zwolle en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

  Zwolle » Assendorp » Nieuw-Assendorp » 8012XP
  Montagnemaison B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap Montagnemaison B.V. is gevestigd op Zonnebloemstraat 7 te Zwolle en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

  Zwolle » Assendorp » Nieuw-Assendorp » 8012XH

  Maandag 31 december 2018

  EHAIP Zwolle B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap EHAIP Zwolle B.V. is gevestigd op Molenweg 252 te Zwolle en is actief in de branche Beleggingsinstellingen in financiële activa.

  Zwolle » Assendorp » Nieuw-Assendorp » 8012WT
  Freelance huisarts te huur
  Opgericht in december 2018

  De onderneming Freelance huisarts te huur is gevestigd op Goudsbloemstraat 14 te Zwolle en is actief in de branche huisartsen.

  Zwolle » Assendorp » Nieuw-Assendorp » 8012XM

  Zondag 9 december 2018

  FROMA
  Opgericht in november 2018

  De vennootschap onder firma FROMA is gevestigd op Assendorperstraat 151 te Zwolle en is actief in de branche Groothandel in zuivelproducten en spijsoliën en -vetten.

  Zwolle » Assendorp » Nieuw-Assendorp » 8012DK
  Van Bruggen Adviesgroep Zwolle B.V.
  Opgericht in november 2018

  De besloten vennootschap Van Bruggen Adviesgroep Zwolle B.V. is gevestigd op Molenweg 242 te Zwolle en is actief in de branche Hypotheek- en kredietbemiddeling, geldwisselkantoren, bank- en spaaragentschappen e.d..

  Zwolle » Assendorp » Nieuw-Assendorp » 8012WT
  Voor de Hand!
  Opgericht in november 2018

  De onderneming Voor de Hand! is gevestigd op Leliestraat 13 te Zwolle en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Zwolle » Assendorp » Nieuw-Assendorp » 8012BK

  Maandag 5 november 2018

  BIJ ESTHER
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming BIJ ESTHER is gevestigd op Lijsterbesstraat 27 te Zwolle en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

  Zwolle » Assendorp » Nieuw-Assendorp » 8012ED

  Maandag 15 oktober 2018

  Sevinga Consultancy
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Sevinga Consultancy is gevestigd op Beerninkstraat 7 te Zwolle en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Zwolle » Assendorp » Nieuw-Assendorp » 8012XC
  Straal met Lieke
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Straal met Lieke is gevestigd op Assendorperdijk 246 te Zwolle en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Zwolle » Assendorp » Nieuw-Assendorp » 8012EL
  Bow creations
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Bow creations is gevestigd op Korenbloemstraat 33A te Zwolle en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

  Zwolle » Assendorp » Nieuw-Assendorp » 8012XR
  Argeloos Bewegen
  Opgericht in oktober 2018

  De vennootschap onder firma Argeloos Bewegen is gevestigd op Beerninkstraat 5 te Zwolle en is actief in de branche Preventieve gezondheidszorg (geen arbobegeleiding).

  Zwolle » Assendorp » Nieuw-Assendorp » 8012XC
  Sadat Administration Office
  Opgericht in september 2018

  De onderneming Sadat Administration Office is gevestigd op Leliestraat 196 te Zwolle en is actief in de branche Boekhoudkantoren.

  Zwolle » Assendorp » Nieuw-Assendorp » 8012BW
  Koel Advies Zwolle
  Opgericht in september 2018

  De onderneming Koel Advies Zwolle is gevestigd op Beerninkstraat 8 te Zwolle en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  Zwolle » Assendorp » Nieuw-Assendorp » 8012XC
  Wimperextensions Kampen
  Opgericht in augustus 2018

  De onderneming Wimperextensions Kampen is gevestigd op Assendorperstraat 141A te Zwolle en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

  Zwolle » Assendorp » Nieuw-Assendorp » 8012DK

  Vrijdag 24 augustus 2018

  Zaak11
  Opgericht in juli 2018

  De onderneming Zaak11 is gevestigd op Anemoonstraat 28 te Zwolle en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  Zwolle » Assendorp » Nieuw-Assendorp » 8012XX

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Nieuw-Assendorp

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?