Automobilist aangehouden na roekeloos rijgedrag

Zaterdag 28 november 2015 12:12 uur

Biezen Haaren

Bron Politie.nl

Drankmisbruik

Ontvang updates voor Haaren

Haaren, Berkel-Enschot - De politie hield zaterdagmorgen 28 november rond 1.30 uur op de A65 ter hoogte van Berkel-Enschot een 44-jarige automobilist uit Antwerpen (België) aan. De automobilist was onder invloed en had onderweg veel schade veroorzaakt aan onder andere een lichtmast.

Even daarvoor kwam er bij de politie een melding binnen dat een automobilist gevaarlijk over de N65 slingerde met een zwaar beschadigde auto en daarbij regelmatig in de berm terecht kwam. Een politie-eenheid, die op dat moment in de omgeving Haaren reed ging op de melding af en zag op een gegeven moment de bewuste auto uit de rijrichting Tilburg komen. Toen de politie kans zag hem te passeren en een volgteken te geven, wist hij alsnog weg te komen.

Gevaar

Enige tijd later kwam een andere politie-eenheid het bewuste voertuig weer tegen maar nu in de rijrichting Tilburg. De automobilist reed met hoge snelheid en reed ter hoogte van de kruising met de Biezenmortel door rood waardoor het overige verkeer in gevaar werd gebracht. Door te slingeren voorkwam hij dat hij kon worden ingehaald door een politievoertuig. Uiteindelijk stopte de automobilist op een vluchtstrook, ter hoogte van Berkel Enschot.

Bloedonderzoek

Omdat hij nergens op reageerde werd hij uit zijn auto getrokken. De man was onder invloed. In zijn auto lag alcoholhoudende drank. De zwaar beschadigde auto moest getakeld worden. De politie trof op de N65 een bumper aan, afkomstig van zijn voertuig. Deze lag naast een kapot gereden lichtmast en elektriciteitskast. Omdat de automobilist niet in staat was om een ademanalyse te ondergaan, is bij hem bloed afgenomen voor verder onderzoek. Hierna werd hij ingesloten voor  verder onderzoek.

Bekijk al het lokale nieuws van Haaren

Automobilist aangehouden na roekeloos rijgedrag

Meer meldingen in deze omgeving


MCV E-commerce V.O.F.
Nieuw bedrijf
Juni 2024
Reitselaan 45, 5076CB Haaren

Woning Kantstraat 30 Haaren
Binnenkijken bij
Woensdag 5-6-2024
Kantstraat 30, 5076NR Haaren

Woning Kerkstraat 21 Haaren
Binnenkijken bij
Zaterdag 1-6-2024
Kerkstraat 21, 5076AS Haaren
Woning De Tiend 22 Haaren
Binnenkijken bij
Vrijdag 17-5-2024
De Tiend 22, 5076GZ Haaren

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Haaren

Instellen

Meer nieuws in Haaren

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement