Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over Haaren

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Haaren. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Haaren op onderwerp:

  Woensdag 28 december 2016

  Mogelijk inbraken voorkomen door alerte melding
  Politienieuws
  Woensdag 28 december 2016 om 10:14

  Haaren - Met één telefoontje naar de meldkamer van de politie heeft een alerte getuige in Haaren heel goed mogelijk een of meerdere inbraken voorkomen. Agenten hielden kort na de melding twee mannen met inbrekersgereedschap aan.

  Haaren » Haaren » Haaren

  Woensdag 14 december 2016

  Aanhoudingen na aantreffen vuurwapen
  Politienieuws
  Woensdag 14 december 2016 om 15:14

  Haaren - De politie hield woensdag 14 december in Haaren een man en een vrouw aan na het aantreffen van een vuurwapen in een woning.

  Haaren » Haaren » Noenes

  Maandag 17 oktober 2016

  Politie houdt verwarde man aan
  Politienieuws
  Maandag 17 oktober 2016 om 23:34

  Haaren - De politie heeft maandagavond een verwarde man in een woning in Haaren aangehouden. De man hield zich vanaf het begin van de avond op in de woning en dreigde zichzelf en andere mensen iets aan te doen. Op allerlei manieren werd geprobeerd de man uit de woning te krijgen. Uiteindelijk is een arrestatieteam van de politie naar binnen gegaan en heeft de man aangehouden. Daarbij zijn schoten gelost en raakte de man gewond.

  Haaren » Haaren » 't Eind

  Zaterdag 28 november 2015

  Automobilist aangehouden na roekeloos rijgedrag
  Politienieuws
  Zaterdag 28 november 2015 om 12:12

  Haaren, Berkel-Enschot - De politie hield zaterdagmorgen 28 november rond 1.30 uur op de A65 ter hoogte van Berkel-Enschot een 44-jarige automobilist uit Antwerpen (België) aan. De automobilist was onder invloed en had onderweg veel schade veroorzaakt aan onder andere een lichtmast.

  Haaren » Haaren » Haaren

  Donderdag 1 oktober 2015

  Motorrijder overlijdt bij ongeval met tractor
  Politienieuws
  Donderdag 1 oktober 2015 om 10:57

  Haaren - Bij een verkeersongeval op de kruising van de Belversestraat en het Eind is donderdagochtend een 48-jarige motorrijder uit Sint Michielsgestel om het leven gekomen bij een aanrijding met een tractor.

  Haaren » Haaren » 't Eind

  Dinsdag 25 december 2012

  Bejaarde bewoners overlopen inbrekers
  Politienieuws
  Dinsdag 25 december 2012 om 12:30

  Haaren - Dinsdagochtend rond 09.00 uur zijn de 86-jarige bewoner van een woning aan het Kerkeind en zijn 82-jarige vrouw lichtgewond geraakt na een confrontatie met enkele inbrekers. Ze wisten de daders uiteindelijk wel hun huis uit te jagen.

  Haaren » Haaren

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Haaren

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?