Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over Heiliglanden

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Heiliglanden. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Heiliglanden op onderwerp:

  Dinsdag 9 oktober 2018

  Achtervolging na diefstal
  Politienieuws
  Dinsdag 9 oktober 2018 om 09:27

  Haarlem - De politie heeft maandagavond een 34-jarige man uit Utrecht aangehouden na een lange achtervolging. Tijdens de achtervolging knalden de agenten met hun dienstauto tegen een boom. De agenten raakten niet gewond.

  Haarlem » Oude Stad » Heiliglanden

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Heiliglanden

  Instellen

  Buurten in Oude Stad

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?