Bedrijven in Heiliglanden

Wil je weten welke bedrijven er in Heiliglanden zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Heiliglanden.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Mette's Coffee
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Mette's Coffee is gevestigd op De Witstraat 26 te Haarlem en is actief in de branche Eventcatering.

HC FF CI B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap HC FF CI B.V. is gevestigd op Klein Heiligland 10 te Haarlem en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Vincent van Buuren Fotografie & Digitale Kunst
Opgericht in September 2022

De onderneming Vincent van Buuren Fotografie & Digitale Kunst is gevestigd op Klein Heiligland 95 te Haarlem en is actief in de branche Fotografie.

Vereniging van Eigenaars Kleine Houtstraat 113 en Lange Hofstraat 2B te Haarlem
Opgericht in Augustus 2022

De vereniging Vereniging van Eigenaars Kleine Houtstraat 113 en Lange Hofstraat 2B te Haarlem is gevestigd op Kleine Houtstraat 113 te Haarlem en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Dutch Cap B.V.
Opgericht in Februari 2010

De besloten vennootschap Dutch Cap B.V. is gevestigd op Ravelingsteeg 10 te Haarlem.

Maandag 26 september 2022

Kid Merlo
Opgericht in Juli 2021

De onderneming Kid Merlo is gevestigd op Kleine Houtstraat 107 te Haarlem en is actief in de branche Maken en uitgeven van geluidsopnamen.

Schmitz Hospitality & Entertainment
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Schmitz Hospitality & Entertainment is gevestigd op Grote Houtstraat 185B te Haarlem en is actief in de branche Eventcatering.

Woensdag 31 augustus 2022

Tensaifit
Opgericht in Augustus 2020

De onderneming Tensaifit is gevestigd op Kleine Houtstraat 90RD te Haarlem en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Donderdag 25 augustus 2022

AKLB
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming AKLB is gevestigd op Kampervest 3RD te Haarlem en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

VOS vol op spanning
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming VOS vol op spanning is gevestigd op Turfmarkt 2B te Haarlem en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

H.S. Vormgeving
Opgericht in Juli 2022

De onderneming H.S. Vormgeving is gevestigd op Groendaalsteeg 1 te Haarlem en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Living Soil
Opgericht in Juni 2022

De onderneming Living Soil is gevestigd op Turfmarkt 8B RD te Haarlem en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Dimartinoconsulting Holding B.V.
Opgericht in Juni 2022

De besloten vennootschap Dimartinoconsulting Holding B.V. is gevestigd op Gasthuisvest 33 te Haarlem en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Donderdag 4 augustus 2022

BC UKROP
Opgericht in Juli 2022

De onderneming BC UKROP is gevestigd op Kleine Houtstraat 88A te Haarlem en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

BC
Opgericht in Juli 2022

De onderneming BC "UKROP" Korchovyi I. is gevestigd op Kleine Houtstraat 88A te Haarlem en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

 

Buurten in Oude Stad

Meer nieuws in Heiliglanden

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent