Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Faillissementen in Heiliglanden

Bekijk alle faillissementen en surseances van ondernemingen en privé personen in Heiliglanden. Klik op een faillissement voor meer informatie over handelsnamen, branchecode, rechtsvorm en publicaties zodat je precies weet wat de status van het faillissement of surseance is.

  Woensdag 21 maart 2018

  Natuurlijk persoon
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 20 maart 2018

  Op 20 maart 2018 is het faillissement uitgesproken van Natuurlijk persoon. Het insolventienummer is F.15/18/91. Natuurlijk persoon is gevestigd in . Natuurlijk persoon is actief in de branche Logies-, maaltijd- en drankverstrekking.

  Haarlem » Oude Stad » Heiliglanden » 2011SL

  Woensdag 12 oktober 2016

  Modern Design Furniture B.V.
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 11 oktober 2016

  Op 11 oktober 2016 is het faillissement uitgesproken van Modern Design Furniture B.V.. Het insolventienummer is F.15/16/381. Modern Design Furniture B.V. is gevestigd in Haarlem. Modern Design Furniture B.V. is actief in de branche Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s.

  Haarlem » Oude Stad » Heiliglanden » 2011EG

  Donderdag 10 maart 2016

  Am Facility B.V.
  Laatste wijziging faillissement donderdag 10 maart 2016

  Op 10 maart 2016 is het faillissement uitgesproken van Am Facility B.V.. Het insolventienummer is F.09/16/134. Am Facility B.V. is gevestigd in Haarlem. Am Facility B.V. is actief in de branche Financiële instellingen.

  Haarlem » Oude Stad » Heiliglanden » 2011EG

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Heiliglanden

  Instellen

  Buurten in Oude Stad

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?