Nieuws over Zuidplein

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Zuidplein. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Heb jij zelf nieuws te melden over jouw regio? Stuur dan je bericht naar onze redactie.

Rotterdam heeft nu een eigen 112 Facebook pagina

Filter nieuwsberichten over Zuidplein op onderwerp:

  Maandag 6 januari 2020

  Echtpaar overvallen; wie heeft iets gezien?
  Politienieuws
  Maandag 6 januari 2020 om 16:41

  Rotterdam - De politie zoekt getuigen van een overval op een echtpaar zondag 6 januari rond 16:10 uur bij Zuidplein. Een van de daders kon worden aangehouden, maar een tweede wist te ontkomen. Alle informatie die kan helpen bij het opsporen van deze tweede verdachte, is welkom.

  Rotterdam > Charlois > Zuidplein

  Woensdag 20 november 2019

  Heftige overval in Hoogvliet; donderdag in Bureau Rijnmond.
  Politienieuws
  Woensdag 20 november 2019 om 11:42

  Rotterdam - Bureau Rijnmond, het regionaal opsporingsprogramma van politie en Justitie, besteedt wekelijks aandacht aan verschillende misdrijven en dat is deze week niet anders. Eén van die zaken is een heftige overval in Hoogvliet.

  Rotterdam > Charlois > Zuidplein

  Vrijdag 18 oktober 2019

  Verscherpt toezicht op jongeren Charlois en IJsselmonde
  Politienieuws
  Vrijdag 18 oktober 2019 om 22:34

  Rotterdam - Groepen jongeren uit Charlois en IJsselmonde die elkaar opzoeken om te vechten, het speelt al langer. Donderdagavond was het raak en hield de politie zes jongeren aan. De ongeregeldheden zoals die van gisteravond vragen om meer en directe inzet. En dit gebeurt ook. Op vrijdagavond was er een integrale actie van de gemeente Rotterdam, het jongerenwerk en de politie. In verschillende wijken in Charlois en IJsselmonde, maar ook rondom knooppunten van het openbaar vervoer.

  Rotterdam > Charlois > Zuidplein

  Vrijdag 22 februari 2019

  Vijf voortvluchtigen aangehouden door EVA-team
  Politienieuws
  Vrijdag 22 februari 2019 om 15:30

  Rotterdam/Den Haag/Monster - Het EVA-team van de politie-eenheid Den Haag hield de afgelopen twee weken vijf personen aan, die alle vijf nog een gevangenisstraf moeten uitzitten.

  Rotterdam > Charlois > Zuidplein

  Dinsdag 19 februari 2019

  Politie zoekt specifieke getuigen zware mishandeling
  Politienieuws
  Dinsdag 19 februari 2019 om 20:25

  Rotterdam - In het onderzoek naar de zware mishandeling van een 16-jarige jongen op zaterdagavond 16 februari aan de Rhijnauwensingel, is de recherche op zoek naar enkele specifieke getuigen.

  Rotterdam > Charlois > Zuidplein

  Maandag 14 januari 2019

  Man direct aangehouden na mishandeling en bedreiging vrouw Rotterdam
  Politienieuws
  Maandag 14 januari 2019 om 11:34

  Rotterdam - Agenten hebben zondag 13 januari een 22-jarige man aangehouden na mishandeling en bedreiging met de dood van een 21-jarige vrouw uit Rotterdam. Bij een controle in zijn woning werden (op echt gelijkende) vuurwapens en scherpe patronen gevonden.

  Rotterdam > Charlois > Zuidplein

  Vrijdag 7 december 2018

  Duizenden euro’s uit twee auto’s geplukt in Rotterdam-Zuid
  Politienieuws
  Vrijdag 7 december 2018 om 16:47

  Rotterdam - ’s Nachts rondrijden met ruim 34.000 euro aan contant geld in je auto, is op zijn zachtst gezegd niet heel gebruikelijk. Drie Franse mannen in een auto met Belgisch kenteken deden bij een controle aan de Mijnsherenlaan nogal zenuwachtig over de inhoud van hun tassen. Daar bleek een reden voor te zijn. Een paar uur later vonden agenten bij een andere automobilist bijna 7100 euro in zijn buideltasje. Alle vier mannen zijn aangehouden.

  Rotterdam > Charlois > Zuidplein

  Donderdag 4 oktober 2018

  16-jarige overvaller in de kraag gevat
  Politienieuws
  Donderdag 4 oktober 2018 om 17:29

  Rotterdam - Woensdagmiddag stapt een jongen een kiosk op het Zuidplein binnen met de bedoeling deze te overvallen. Er ontstaat een worsteling tussen de eigenaar en de jonge overvaller, tot een medewerker van de RET te hulp schiet. De jongen wordt in de kraag gevat door medewerkers van de RET die hem overdragen aan de politie.

  Rotterdam > Charlois > Zuidplein

  Vrijdag 14 september 2018

  Politie zoekt getuigen van ernstige mishandeling Frans Bekkerstraat
  Politienieuws
  Vrijdag 14 september 2018 om 11:22

  Rotterdam - Donderdagavond is er een man het ziekenhuis binnengebracht met zwaar oogletsel en een verbrijzeld strottenhoofd. De politie onderzoekt wat er gisteravond rond 22.30 uur in de Frans Bekkerstraat in Rotterdam-Charlois precies is gebeurd en roept getuigen op zich te melden.

  Rotterdam > Charlois > Zuidplein

  Woensdag 12 september 2018

  Van woninginbraak tot overvallen; kijk naar Bureau Rijnmond
  Politienieuws
  Woensdag 12 september 2018 om 14:57

  Rotterdam - Morgenavond weer een nieuwe aflevering van Bureau Rijnmond, het Regionaal Opsporingsprogramma van politie en Openbaar Ministerie, op RTV Rijnmond.

  Rotterdam > Charlois > Zuidplein
  Politie zoekt getuigen laffe straatroof
  Politienieuws
  Woensdag 12 september 2018 om 13:32

  Rotterdam - De politie onderzoekt de straatroof die dinsdagavond plaatsvond aan de Dordtselaan in Rotterdam. Het verstandelijk bepekte slachtoffer raakte niet gewond, maar is hevig ontdaan van deze heftige gebeurtenis.

  Rotterdam > Charlois > Zuidplein

  Maandag 16 juli 2018

  Geen metrokaartje, wel twee pistolen en patronen
  Politienieuws
  Maandag 16 juli 2018 om 16:04

  Rotterdam - Bij een RET-controle deden controleurs op dinsdagavond 3 juli 2018 een opvallende vondst. Er werden twee vuurwapens en patronen gevonden bij een 26-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Hij werd op metrostation Rijnhaven gecontroleerd nadat hij betrapt was op ‘zwartrijden’.

  Rotterdam > Charlois > Zuidplein

  Vrijdag 15 juni 2018

  Geen selfies maken, maar zakkenrollers filmen
  Politienieuws
  Vrijdag 15 juni 2018 om 10:09

  Rotterdam - Net als heel veel andere tienermeiden, zijn Sara en Iris vaak bezig met de camera op hun telefoon. Niet, zoals je zou verwachten, om talloze selfies te maken voor hun Instagramaccount. Nee, ze leggen stiekem zakkenrollers vast. Dankzij dit oplettende duo, kon de politie in nog geen jaar tijd bijna zeventig zakkenrollers aanhouden in het centrum van Rotterdam.

  Rotterdam > Charlois > Zuidplein
  Overvaller Rotterdam Zuid snel aangehouden
  Politienieuws
  Donderdag 15 maart 2018 om 14:24

  Rotterdam - Agenten hebben kort na twee overvallen een verdachte aangehouden. De twee overvallen gebeurden op donderdagmorgen een half uur na elkaar. De politie begon direct een groot onderzoek en een zoekactie in de buurt. Er was een signalement bekend en op de Strevelsweg zagen agenten een man lopen die daaraan voldeed. Direct hielden zij deze 34-jarige man uit Rotterdam aan.

  Rotterdam > Charlois > Zuidplein

  Woensdag 14 maart 2018

  Politie zoekt overvaller supermarkt Strijensestraat
  Politienieuws
  Woensdag 14 maart 2018 om 20:33

  Rotterdam - Woensdagavond overviel een man een supermarkt op de Strijensestraat in Rotterdam-Zuid. Hij bedreigde de kassières en deed een greep uit de kassa. Niemand raakte gewond. De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen.

  Rotterdam > Charlois > Zuidplein

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement