Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over Zuidplein

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Zuidplein. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Zuidplein op onderwerp:

  Vrijdag 7 december 2018

  Duizenden euro’s uit twee auto’s geplukt in Rotterdam-Zuid
  Politienieuws
  Vrijdag 7 december 2018 om 16:47

  Rotterdam - ’s Nachts rondrijden met ruim 34.000 euro aan contant geld in je auto, is op zijn zachtst gezegd niet heel gebruikelijk. Drie Franse mannen in een auto met Belgisch kenteken deden bij een controle aan de Mijnsherenlaan nogal zenuwachtig over de inhoud van hun tassen. Daar bleek een reden voor te zijn. Een paar uur later vonden agenten bij een andere automobilist bijna 7100 euro in zijn buideltasje. Alle vier mannen zijn aangehouden.

  Rotterdam » Charlois » Zuidplein

  Donderdag 4 oktober 2018

  16-jarige overvaller in de kraag gevat
  Politienieuws
  Donderdag 4 oktober 2018 om 17:29

  Rotterdam - Woensdagmiddag stapt een jongen een kiosk op het Zuidplein binnen met de bedoeling deze te overvallen. Er ontstaat een worsteling tussen de eigenaar en de jonge overvaller, tot een medewerker van de RET te hulp schiet. De jongen wordt in de kraag gevat door medewerkers van de RET die hem overdragen aan de politie.

  Rotterdam » Charlois » Zuidplein

  Woensdag 12 september 2018

  Van woninginbraak tot overvallen; kijk naar Bureau Rijnmond
  Politienieuws
  Woensdag 12 september 2018 om 14:57

  Rotterdam - Morgenavond weer een nieuwe aflevering van Bureau Rijnmond, het Regionaal Opsporingsprogramma van politie en Openbaar Ministerie, op RTV Rijnmond.

  Rotterdam » Charlois » Zuidplein
  Politie zoekt getuigen laffe straatroof
  Politienieuws
  Woensdag 12 september 2018 om 13:32

  Rotterdam - De politie onderzoekt de straatroof die dinsdagavond plaatsvond aan de Dordtselaan in Rotterdam. Het verstandelijk bepekte slachtoffer raakte niet gewond, maar is hevig ontdaan van deze heftige gebeurtenis.

  Rotterdam » Charlois » Zuidplein

  Maandag 16 juli 2018

  Geen metrokaartje, wel twee pistolen en patronen
  Politienieuws
  Maandag 16 juli 2018 om 16:04

  Rotterdam - Bij een RET-controle deden controleurs op dinsdagavond 3 juli 2018 een opvallende vondst. Er werden twee vuurwapens en patronen gevonden bij een 26-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Hij werd op metrostation Rijnhaven gecontroleerd nadat hij betrapt was op ‘zwartrijden’.

  Rotterdam » Charlois » Zuidplein

  Vrijdag 15 juni 2018

  Geen selfies maken, maar zakkenrollers filmen
  Politienieuws
  Vrijdag 15 juni 2018 om 10:09

  Rotterdam - Net als heel veel andere tienermeiden, zijn Sara en Iris vaak bezig met de camera op hun telefoon. Niet, zoals je zou verwachten, om talloze selfies te maken voor hun Instagramaccount. Nee, ze leggen stiekem zakkenrollers vast. Dankzij dit oplettende duo, kon de politie in nog geen jaar tijd bijna zeventig zakkenrollers aanhouden in het centrum van Rotterdam.

  Rotterdam » Charlois » Zuidplein
  Overvaller Rotterdam Zuid snel aangehouden
  Politienieuws
  Donderdag 15 maart 2018 om 14:24

  Rotterdam - Agenten hebben kort na twee overvallen een verdachte aangehouden. De twee overvallen gebeurden op donderdagmorgen een half uur na elkaar. De politie begon direct een groot onderzoek en een zoekactie in de buurt. Er was een signalement bekend en op de Strevelsweg zagen agenten een man lopen die daaraan voldeed. Direct hielden zij deze 34-jarige man uit Rotterdam aan.

  Rotterdam » Charlois » Zuidplein

  Woensdag 14 maart 2018

  Politie zoekt overvaller supermarkt Strijensestraat
  Politienieuws
  Woensdag 14 maart 2018 om 20:33

  Rotterdam - Woensdagavond overviel een man een supermarkt op de Strijensestraat in Rotterdam-Zuid. Hij bedreigde de kassières en deed een greep uit de kassa. Niemand raakte gewond. De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen.

  Rotterdam » Charlois » Zuidplein

  Woensdag 20 december 2017

  Beelden van belager DJ April Grey in ‘Bureau Rijnmond’
  Politienieuws
  Woensdag 20 december 2017 om 12:46

  Rotterdam - In de laatste aflevering van dit jaar, worden donderdag in ‘Bureau Rijnmond’ beelden getoond van een man die een vrouwelijke DJ heeft belaagd en verwond. De 29-jarige vrouwelijke DJ April Grey werd tot 2 keer toe door een onbekende man aangevallen na op zaterdagavond te hebben gewerkt in de Rotterdamse club Nora aan de Coolsingel. De politie denkt dat het een gerichte actie is door één en dezelfde dader. Er zijn beelden van een de verdachte.

  Rotterdam » Charlois » Zuidplein

  Maandag 27 november 2017

  Verdachte dodelijke mishandeling Zuidplein meldt zich
  Politienieuws
  Maandag 27 november 2017 om 13:18

  Rotterdam - De man die verdacht wordt van de dodelijke mishandeling bij metrostation Zuidplein afgelopen vrijdag, heeft zich vanmorgen zelf gemeld bij de politie. De 18-jarige Rotterdammer is aangehouden en wordt momenteel gehoord. Later deze week wordt hij voorgeleid aan de rechter-commissaris.

  Rotterdam » Charlois » Zuidplein

  Zaterdag 4 november 2017

  Gewapende overvaller op Zuidplein op heterdaad gepakt
  Politienieuws
  Zaterdag 4 november 2017 om 11:33

  Rotterdam - Op zaterdagochtend 4 november is een 18 jarige man uit Rotterdam kort na een gewapende overval op Zuidplein aangehouden. Bij die aanhouding is een waarschuwingsschot gelost door een agent omdat de overvaller een doorgeladen vuurwapen bij zich had. Vervolgens is de man via een zogenaamde BGTV aangehouden en naar het bureau gebracht. Zijn vuurwapen en de buit zijn in beslag genomen.

  Rotterdam » Charlois » Zuidplein

  Maandag 24 april 2017

  Aanhoudingen voor overval op schoenenwinkel Zuiderterras
  Politienieuws
  Maandag 24 april 2017 om 16:48

  Rotterdam - De politie heeft alsnog twee mannen aangehouden die in augustus vorig jaar schoenenwinkel Bristol op het Zuiderterras overvielen. De mannen kwamen in beeld door een DNA-hit maar omdat een van de twee geen vaste verblijfplaats had, duurde het even voor hij kon worden aangehouden. Begin april lukte dat alsnog, waarna ook de ander werd opgepakt door het overvallenteam.

  Rotterdam » Charlois » Zuidplein

  Dinsdag 21 maart 2017

  Dief nagelstudio Zuidplein snel aangehouden
  Politienieuws
  Dinsdag 21 maart 2017 om 19:35

  Rotterdam - Agenten hielden dinsdagmiddag binnen vijf minuten een 'klant' aan na een greep in de kassalade van een nagelstudio in Zuidplein.

  Rotterdam » Charlois » Zuidplein
  15-jarige verdachte poging overval buschauffeur meldt zich na tonen beelden
  Politienieuws
  Dinsdag 21 maart 2017 om 09:53

  Rotterdam - Maandag 20 maart heeft een 15-jarige Rotterdammer zich gemeld bij politiebureau Zuidplein in Rotterdam. Hij herkende zichzelf van de beelden die afgelopen donderdag uitgezonden werden bij het regionale opsporingsprogramma Bureau Rijnmond. Deze beelden werden massaal gedeeld via social media.

  Rotterdam » Charlois » Zuidplein

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?