Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over Charlois

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Charlois. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Charlois op onderwerp:

  Dinsdag 12 februari 2019

  € 25.000,- euro beloning in onderzoek schietpartij Rechthuislaan
  Politienieuws
  Dinsdag 12 februari 2019 om 19:14

  Rotterdam - Bij een schietpartij in de Rotterdamse wijk Katendrecht kwam op 28 oktober 2018 Dairon Alberto om het leven. Een team van 25 rechercheurs doet sinds die fatale avond onafgebroken onderzoek. Onlangs breidde het onderzoek zich uit naar Curaçao. Nu looft het Openbaar Ministerie een beloning van € 25.000,- uit voor de gouden tip in het onderzoek.

  Rotterdam » Charlois

  Dinsdag 22 januari 2019

  Vluchtende inbrekers laten spoor van vernieling achter; politie zoekt getuigen
  Politienieuws
  Dinsdag 22 januari 2019 om 21:38

  Rotterdam - De politie heeft vanmorgen twee mannen van 47 en 22 jaar aangehouden. Ze worden verdacht van inbraak in een sportwinkel aan de Katendrechtse Lagendijk in Rotterdam-Zuid. De aanhouding vond plaats na een achtervolging in Rotterdam-Zuid. De achtervolging was kort, maar had veel impact op de buurtbewoners: diverse auto's die in de buurt geparkeerd stonden zijn beschadigd. De politie is op zoek naar getuigen.

  Rotterdam » Charlois
  Actie spookbewoning levert vuurwapen en drugs op
  Politienieuws
  Dinsdag 22 januari 2019 om 10:46

  Rotterdam - Een actie In het kader van spookbewoning heeft een vuurwapen en drugs opgeleverd. Ook hield de politie twee verdachten aan in het pand op het Plein 1953 in Rotterdam. De drugs lagen in een auto en het vuurwapen in een verborgen ruimte onder een keukenkastje.

  Rotterdam » Charlois » Pendrecht

  Maandag 21 januari 2019

  Beer houdt 13-jarige verdachte met nepgeld aan
  Politienieuws
  Maandag 21 januari 2019 om 15:27

  Rotterdam - Met nepgeld betalen en vervolgens door de beer die je eten bezorgt worden aangehouden. De 13-jarige jongen die gisteravond in de boeien werd geslagen, is niet aan zijn maaltijd toegekomen. De bezorgende beer bleek namelijk net zo nep als het geld dat de verdachte wilde uitgeven: het was een beer van een agent.

  Rotterdam » Charlois

  Maandag 14 januari 2019

  Tiener ramt politieauto in Rotterdam
  Politienieuws
  Maandag 14 januari 2019 om 14:50

  Rotterdam - Agenten hielden zaterdagnacht een 15-jarige jongen uit Rotterdam aan op de Groene Kruisweg voor joyriden. Aanvankelijk probeerde de bestuurder te ontkomen en ramde daarbij een politieauto.

  Rotterdam » Charlois
  Man direct aangehouden na mishandeling en bedreiging vrouw Rotterdam
  Politienieuws
  Maandag 14 januari 2019 om 11:34

  Rotterdam - Agenten hebben zondag 13 januari een 22-jarige man aangehouden na mishandeling en bedreiging met de dood van een 21-jarige vrouw uit Rotterdam. Bij een controle in zijn woning werden (op echt gelijkende) vuurwapens en scherpe patronen gevonden.

  Rotterdam » Charlois » Zuidplein

  Woensdag 2 januari 2019

  Bovenbuur schiet in vloer van woning en raakt onderbuur
  Politienieuws
  Woensdag 2 januari 2019 om 11:47

  Rotterdam - Een bewoonster van de Flakkeesestraat in Rotterdam is dinsdag aan het einde van de middag bij een bizar incident gewond geraakt toen haar bovenbuurman door de vloer schoot. De kogel ging dwars door het plafond van de onderliggende woning. Een man en een vrouw zijn aangehouden en zitten nog vast.

  Rotterdam » Charlois » Carnisse

  Zaterdag 22 december 2018

  Politie houdt man met vuurwapen aan
  Politienieuws
  Zaterdag 22 december 2018 om 14:52

  Rotterdam - Een 37-jarige Rotterdammer die in de nacht van vrijdag op zaterdag een café aan de Grondherendijk bezocht, deed dat met een kogelwerend vest aan en een vuurwapen op zak. De politie hield hem aan.

  Rotterdam » Charlois » Oud Charlois

  Woensdag 19 december 2018

  Bureau Rijnmond komt terug in januari 2019
  Politienieuws
  Woensdag 19 december 2018 om 14:46

  Rotterdam - Op 10 januari 2019 start het 5e seizoen van Bureau Rijnmond, het opsporingsprogramma van Openbaar Ministerie en politie op RTV Rijnmond. Opnieuw zullen dan misdrijven worden getoond waarbij de hulp van de kijker wordt ingeroepen. Donderdag aanstaande is de laatste aflevering van 2018. Kijken dus, u kunt helpen misdrijven op te lossen.

  Rotterdam » Charlois
  Bureau Rijnmond komt terug in januari 2019
  Politienieuws
  Woensdag 19 december 2018 om 14:11

  Rotterdam - Op 10 januari 2019 start het 5e seizoen van Bureau Rijnmond, het opsporingsprogramma van Openbaar Ministerie en politie op RTV Rijnmond. Opnieuw zullen dan misdrijven worden getoond waarbij de hulp van de kijker wordt ingeroepen. Donderdag aanstaande is de laatste aflevering van 2018. Kijken dus, u kunt helpen misdrijven op te lossen.

  Rotterdam » Charlois

  Maandag 10 december 2018

  Nieuwe beelden verdachten dodelijke schietpartij Rechthuislaan
  Politienieuws
  Maandag 10 december 2018 om 16:33

  Rotterdam - Dairon Alberto, beter bekend als Dajo, kwam zondag 28 oktober om het leven bij een schietpartij op de Rechthuislaan. Sindsdien doet een rechercheteam onafgebroken onderzoek naar de schietpartij. Morgenavond toont het team nieuwe beelden in het programma Opsporing Verzocht.

  Rotterdam » Charlois

  Vrijdag 7 december 2018

  Duizenden euro’s uit twee auto’s geplukt in Rotterdam-Zuid
  Politienieuws
  Vrijdag 7 december 2018 om 16:47

  Rotterdam - ’s Nachts rondrijden met ruim 34.000 euro aan contant geld in je auto, is op zijn zachtst gezegd niet heel gebruikelijk. Drie Franse mannen in een auto met Belgisch kenteken deden bij een controle aan de Mijnsherenlaan nogal zenuwachtig over de inhoud van hun tassen. Daar bleek een reden voor te zijn. Een paar uur later vonden agenten bij een andere automobilist bijna 7100 euro in zijn buideltasje. Alle vier mannen zijn aangehouden.

  Rotterdam » Charlois » Zuidplein

  Donderdag 6 december 2018

  Man aangehouden in onderzoek dood Bianca van Es
  Politienieuws
  Donderdag 6 december 2018 om 17:49

  Rotterdam, Barendrecht - De politie heeft op 6 december een 29-jarige man uit Barendrecht in zijn woonplaats aangehouden. Hij wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij de dood van zijn ex-vriendin Bianca van Es.

  Rotterdam » Charlois » Zuidwijk

  Woensdag 5 december 2018

  Poging overval op pakketbezorger in Bureau Rijnmond
  Politienieuws
  Woensdag 5 december 2018 om 14:18

  Rotterdam - Je bent pakketbezorger en je rookt in je pauze een sigaretje. Dan word je plotseling overvallen door twee mannen en krijg je ook nog een mes in je been. Dat overkwam een pakketbezorger in Ridderkerk. Het hele verhaal donderdag in Bureau Rijnmond, het opsporingsprogramma van Openbaar Ministerie en politie op RTV Rijnmond.

  Rotterdam » Charlois » Zuidwijk

  Dinsdag 4 december 2018

  Doodsoorzaak slachtoffer Luntershoek Rotterdam nog onbekend
  Politienieuws
  Dinsdag 4 december 2018 om 20:18

  Rotterdam - Het is nog niet bekend hoe Bianca van Es, die op 30 november levenloos in haar woning aan de Rotterdamse Luntershoek werd gevonden, om het leven is gekomen. Op 3 december werd sectie op het lichaam van het 29-jarige slachtoffer verricht. Uit dat onderzoek kwamen weliswaar sporen van geweld naar voren, maar een eenduidige doodsoorzaak kon vooralsnog niet worden vastgesteld. Er zal daarom nader onderzoek plaatsvinden.

  Rotterdam » Charlois » Zuidwijk

  Zaterdag 1 december 2018

  20 rechercheurs onderzoeken dood bewoonster Luntershoek Rotterdam
  Politienieuws
  Zaterdag 1 december 2018 om 15:17

  Rotterdam - De politie heeft onder leiding van het Openbaar Ministerie een team van 20 rechercheurs ingezet om de dood van een 29-jarige vrouw uit Rotterdam te onderzoeken. Op vrijdagochtend 30 november werd het slachtoffer onder verdachte omstandigheden aangetroffen in haar woning aan de Luntershoek in Rotterdam-Charlois. Forensische experts onderzoeken dit weekend de woning van het slachtoffer, camerabeelden worden bekeken en rechercheurs doen buurtonderzoek.

  Rotterdam » Charlois » Zuidwijk

  Vrijdag 30 november 2018

  Politie onderzoekt overlijden 29-jarige vrouw
  Politienieuws
  Vrijdag 30 november 2018 om 20:08

  Rotterdam - Een 29-jarige vrouw werd vrijdagochtend onder verdachte omstandigheden dood aangetroffen in haar woning aan de Luntershoek in Rotterdam-Charlois. Twintig rechercheurs doen onderzoek naar haar overlijden.

  Rotterdam » Charlois » Zuidwijk

  Woensdag 28 november 2018

  Overvallen en berovingen in Bureau Rijnmond
  Politienieuws
  Woensdag 28 november 2018 om 14:19

  Rotterdam - Donderdagavond besteedt Bureau Rijnmond aandacht aan twee overvallen, in Dordrecht en Rotterdam. Politie en Openbaar Ministerie hopen met behulp van de kijker, de daders van beide zaken te kunnen opsporen en aanhouden.

  Rotterdam » Charlois

  Donderdag 15 november 2018

  Politie zoekt getuigen steekincident Slinge
  Politienieuws
  Donderdag 15 november 2018 om 11:45

  Rotterdam - De politie zoekt getuigen die kunnen helpen met het oplossen van een steekincident, waarbij een 15-jarige Rotterdam gewond raakte aan zijn arm en borst. Dat gebeurde op woensdagavond rond 21.00 uur op de Slinge. Wat er precies gebeurd is, is nog onduidelijk.

  Rotterdam » Charlois

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?