Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Nieuws over Charlois

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Charlois. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Charlois op onderwerp:

  Politie houdt vrouw aan na steekincident
  Vrijdag 17 november 2017 om 11:48

  Rotterdam - Donderdagnacht stak een 29-jarige vrouw een andere vrouw in haar pols. De politie hield de verdachte aan en het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis.

  RotterdamCharloisSteekincident
  Mannen beroven bejaarde dame
  Woensdag 15 november 2017 om 12:31

  Rotterdam - Een 92-jarige dame wees maandagmiddag op de Slinge twee mannen de weg. In plaats van dankjewel tegen haar te zeggen, gingen de twee er met haar tas vandoor. De politie onderzoekt de beroving en zoekt getuigen.

  RotterdamCharloisOverval
  Woningovervallers bezorgen bejaarde dame trauma
  Dinsdag 14 november 2017 om 15:07

  Rotterdam - Een 85-jarige dame is woensdag 8 november in haar woning aan de Mezenstraat in Rotterdam overvallen door twee mannen. De mannen trapten de deur open, waardoor de oudere vrouw viel. Vervolgens sloegen zij haar en rukten gouden kettingen van haar nek. De politie zoekt de daders van deze laffe overval.

  RotterdamCharloisOud CharloisOverval
  Drie overvallen en een straatroof in ‘Bureau Rijnmond’
  Woensdag 8 november 2017 om 13:54

  Rotterdam - ‘Bureau Rijnmond’ is het programma van politie en het Openbaar Ministerie waarin aandacht wordt gevraagd voor misdrijven die nog niet zijn opgelost. Deze week zijn dat onder andere drie overvallen.

  RotterdamCharloisDiefstal
  Gewapende overvaller op Zuidplein op heterdaad gepakt
  Zaterdag 4 november 2017 om 11:33

  Rotterdam - Op zaterdagochtend 4 november is een 18 jarige man uit Rotterdam kort na een gewapende overval op Zuidplein aangehouden. Bij die aanhouding is een waarschuwingsschot gelost door een agent omdat de overvaller een doorgeladen vuurwapen bij zich had. Vervolgens is de man via een zogenaamde BGTV aangehouden en naar het bureau gebracht. Zijn vuurwapen en de buit zijn in beslag genomen.

  RotterdamCharloisZuidpleinOverval
  Oefening politie werpt vruchten af, man met vuurwapen aangehouden
  Donderdag 2 november 2017 om 15:04

  Rotterdam - Een oefening van de politie in Rotterdam werd op 2 november werkelijkheid toen agenten een echte verdachte aanhielden.

  RotterdamCharloisZuidpleinDrugs
  Politie onderzoekt berovingen na Marktplaats-afspraken
  Donderdag 26 oktober 2017 om 12:46

  Rotterdam - Drie keer was het raak in twee dagen tijd; Marktplaats-afspraken die eindigden in een beroving. In Rotterdam, Vlaardingen en Hendrik-Ido-Ambacht werden mensen slachtoffer van deze werkwijze. De politie onderzoekt alle drie de zaken en komt graag in contact met getuigen.

  RotterdamCharloisOverval
  Kettingrukker Groenezoom verdacht van meerdere berovingen
  Maandag 23 oktober 2017 om 17:19

  Rotterdam - Donderdagmiddag hielden agenten drie verdachten aan op de Groenezoom voor het beroven van een 85-jarige man van zijn ketting. Eén van deze drie kettingrukkers wordt nu verdacht van meerdere soortgelijke straatroven. Hij zou ook een 52-jarige vrouw op de Tiengemetensingel en een 68-jarige man op de Strevelsweg van hun ketting hebben beroofd.

  RotterdamCharloisPendrechtOverval
  Zeven inbrekers van straat
  Maandag 23 oktober 2017 om 12:47

  Rotterdam - Maar liefst zeven inbrekers konden afgelopen weekend op heterdaad in de kraag worden gevat. Alle verdachten zijn, voordat ze hun slag konden slaan, ingerekend.

  RotterdamCharloisOud-CharloisInbraak
  Politie Rotterdam houdt man met (nep)vuurwapen aan
  Maandag 16 oktober 2017 om 11:05

  Rotterdam - Agenten van de politie in Rotterdam hebben op 15 oktober twee mannen aangehouden.

  RotterdamCharloisTarwewijkWapenbezit
  Politie zoekt getuigen van mishandeling mannen
  Woensdag 11 oktober 2017 om 15:37

  Rotterdam - De politie zoekt getuigen van een flinke mishandeling die 8 oktober plaatsvond.

  RotterdamCharloisMishandeling
  Getuigen schietpartij gezocht
  Woensdag 11 oktober 2017 om 15:26

  Rotterdam - De politie zoekt getuigen van een schietpartij in de Melissantstraat in Rotterdam. Daar werd aan het begin van de nacht een schot gelost. De kogel is ingeslagen in een woning en werd vanmorgen gevonden door de bewoonster, die direct de politie alarmeerde. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen.

  RotterdamCharloisPendrechtSchietincident
  Politie houdt verdachte aan na overval
  Woensdag 11 oktober 2017 om 14:26

  Rotterdam - De politie onderzoekt of de verdachte die woensdagmiddag aan werd gehouden, iets te maken heeft met de overval diezelfde dag op een tabakshop in metrostation Maashaven. Bij de overval werd de medewerkster bedreigd met een voorwerp dat leek op een vuurwapen.

  RotterdamCharloisTarwewijkOverval
  Grote verkeersactie na klachten bewoners in Pendrecht
  Woensdag 11 oktober 2017 om 13:09

  Rotterdam - Woensdag 4 en donderdag 5 oktober hielden politieagenten samen met Stadsbeheer auto- en scootercontroles in de Rotterdamse wijk Pendrecht. Naast de verschillende bekeuringen en waarschuwingen, zijn er veel fietsen gevonden die nog opgehaald kunnen worden.

  RotterdamCharloisOverval
  Vermoeide inbreker mag in cel verder slapen
  Woensdag 11 oktober 2017 om 13:04

  Rotterdam - De politie in Rotterdam had op 10 oktober een makkie met de aanhouding van een 38-jarige zonder vaste woon- of verblijfplaats in een slooppand aan de Melchertstraat.

  RotterdamCharloisWielewaalInbraak
  Drie aanhoudingen na beroving was slechts een kwestie van tijd!
  Dinsdag 10 oktober 2017 om 08:06

  Rotterdam - Maandagochtend zijn drie Rotterdammers van 16-, 17- en 19 jaar aangehouden voor de diefstal van een duur horloge.

  RotterdamCharloisDiefstal
  Drie verdachten gezocht voor overval op maaltijdbezorger
  Donderdag 5 oktober 2017 om 19:42

  Rotterdam - Aan de Ipelo in Rotterdam is vanavond rond 18.15 uur een 18-jarige maaltijdbezorger overvallen door drie mannen. Ze gingen er met een sieraad en wat los geld vandoor.

  RotterdamCharloisZuidwijkOverval
  Ruziemaker met pistool aangehouden in Rotterdam
  Zondag 1 oktober 2017 om 11:22

  Rotterdam - Een ruziënde man in een pizzeria aan de Rotterdamse Slinge vond het in de nacht van zaterdag op zondag nodig met een pistool te dreigen. Gealarmeerde agenten overmeesterden de man en hielden hem aan.

  RotterdamCharloisVechtpartij
  Straatrovers in de boeien
  Zaterdag 30 september 2017 om 16:06

  Rotterdam - Op verschillende locaties in Rotterdam en omgeving kon dankzij alert reagerende getuigen én doorzettingskracht van doorpakkende agenten meerdere verdachten van straatroven worden aanhouden.

  RotterdamCharloisZuidwijkOverval
  Zeven aanhoudingen voor winkeldiefstal
  Zaterdag 23 september 2017 om 15:52

  Driebergen, Rotterdam - De politie heeft vrijdag 22 september tijdens een actie tegen ‘mobiel banditisme’ in Rotterdam zeven Roemenen aangehouden. Ze worden verdacht van het plegen van winkeldiefstallen en/of heling. In de woning waar ze werden aangehouden nam de politie een grote hoeveelheid kleding en schoenen in beslag.

  RotterdamCharloisPendrechtDiefstal

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2017 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk