Nieuws over Charlois

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Charlois. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Heb jij zelf nieuws te melden over jouw regio? Stuur dan je bericht naar onze redactie.

Rotterdam heeft nu een eigen 112 Facebook pagina

Filter nieuwsberichten over Charlois op onderwerp:

  Maandag 17 mei 2021

  Man (40) aangehouden voor steken van buurman
  Politienieuws
  Maandag 17 mei 2021 om 13:29

  Rotterdam - Een burenruzie liep in de nacht van 16 op 17 mei in Rotterdam Zuid uit de hand. Bij een vechtpartij tussen de twee buurmannen van 40 en 59 jaar werd uiteindelijk ook gestoken. De 59-jarige man raakte hierbij gewond. De politie hield de 40-jarige verdachte aan.

  Rotterdam > Charlois > Zuidwijk
  Vuurwapen in beslaggenomen in Verschoorstraat, twee verdachten aangehouden
  Politienieuws
  Maandag 17 mei 2021 om 12:23

  Rotterdam - Door een melding van een oplettende burger werd er zondagochtend 16 mei een vuurwapen aangetroffen op de Verschoorstraat bij een 26-jarige man uit Amersfoort. Hij werd samen met een 30-jarige man uit Amersfoort aangehouden.

  Rotterdam > Charlois > Tarwewijk

  Zaterdag 15 mei 2021

  Getuigen gezocht: schietpartij op klaarlichte dag
  Politienieuws
  Zaterdag 15 mei 2021 om 15:29

  Rotterdam - Zaterdagmiddag omstreeks half drie worden er meerdere schoten gehoord op de Montessoriweg in Rotterdam Zuid. De verdachten slaan op de vlucht. De politie is dringend op zoek naar getuigen die meer info hebben over het incident zelf of de verdachten.

  Rotterdam > Charlois > Zuidplein

  Maandag 10 mei 2021

  Woningen beschoten aan de Dirkslandstraat
  Politienieuws
  Maandag 10 mei 2021 om 11:16

  Rotterdam - Vannacht rond 02.30 uur werden bewoners van de Dirkslandstraat in Rotterdam opgeschrikt door meerdere schoten. De politie kon even later in de buurt twee verdachten aanhouden.

  Rotterdam > Charlois > Pendrecht

  Dinsdag 4 mei 2021

  Getuigen gezocht van incident Zuiderpark
  Politienieuws
  Dinsdag 4 mei 2021 om 09:40

  Rotterdam - Op 4 mei rond 00:30 uur meldt een gewonde 43-jarige Rotterdammer zich bij het politiebureau. Op basis van zijn melding gaat de politie langs bij een woning aan de Wieringerstraat in Rotterdam. Daar treft de politie een gewonde 44-jarige Rotterdammer en een gewonde hond. De 44-jarige is overgebracht naar het ziekenhuis. De gewonde hond is overgebracht naar de dierenkliniek. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het incident.

  Rotterdam > Charlois > Carnisse

  Dinsdag 27 april 2021

  Drie aanhoudingen na gijzeling
  Politienieuws
  Dinsdag 27 april 2021 om 14:36

  Rotterdam - Maandagmiddag wist een 27-jarige vrouw nog net op tijd een appje te sturen naar een vriend dat ze werd gegijzeld. De politie zette alles op alles met onder andere inzet van het arrestatieteam en onderhandelaars. Maandagavond kon de vrouw in veiligheid worden gebracht en zijn er drie mannen aangehouden aan de Godschalkstraat.

  Rotterdam > Charlois > Wielewaal

  Vrijdag 16 april 2021

  Invallen in Rotterdam en Delft in onderzoek naar een malafide autoverhuurbedrijf in Rhoon
  Politienieuws
  Vrijdag 16 april 2021 om 13:37

  Rotterdam - Op dinsdag 6 april 2021 heeft de politie in een onderzoek invallen gedaan op een drietal adressen in Rotterdam en Delft. Bij de doorzoekingen werden goederen voor hennepteelt, 72.300 euro cash geld, sierraden en een horloge inbeslaggenomen. Maar ook vier luxe auto’s. De verdachten zijn niet aangehouden en worden op een later moment ontboden voor verhoor.

  Rotterdam > Charlois > Zuidplein
  Getuigen gezocht poging brandstichting Katendrechtse Lagedijk
  Politienieuws
  Vrijdag 16 april 2021 om 10:14

  Rotterdam - Gisteravond werden de bewoners aan de Katendrechtse Lagedijk weer opgeschrikt door de sirenes van brandweer en politie. Na de brandstichting van vorige week op de Poolse winkel, kwam gisteren de melding binnen van een onbekende vloeistof die tegen de voordeur werd gegooid, mogelijk met het doel om brand te stichten. De politie is op zoek naar mensen die getuigen zijn geweest van dit incident en die kunnen helpen in het onderzoek.

  Rotterdam > Charlois

  Woensdag 14 april 2021

  Overvallen, een diefstal en een vernieling in Bureau Rijnmond
  Politienieuws
  Woensdag 14 april 2021 om 11:08

  Rotterdam - In Bureau Rijnmond deze week aandacht voor de brandstichting, bedreiging en vernieling aan de Mieraskerk in Krimpen aan den IJssel en beelden van een diefstal en verschillende overvallen.

  Rotterdam > Charlois > Oud Charlois

  Woensdag 7 april 2021

  Getuigen gezocht brandstichting Katendrechtse Lagedijk
  Politienieuws
  Woensdag 7 april 2021 om 09:56

  Rotterdam - Op dinsdagavond rond 23.10 uur is er brand gesticht in een pand aan de Katendrechtse Lagedijk in Rotterdam. De politie is op zoek naar getuigen.

  Rotterdam > Charlois

  Zondag 28 maart 2021

  Drie aanhoudingen voor steekincident Tandwielstraat
  Politienieuws
  Zondag 28 maart 2021 om 17:38

  Rotterdam - Na een steekincident op de Tandwielstraat in Rotterdam-Zuid hielden agenten vanmiddag drie verdachten aan; twee mannen en een vrouw. Het slachtoffer is met steekwonden in stabiele toestand naar het ziekenhuis gebracht.

  Rotterdam > Charlois > Zuidplein

  Donderdag 25 maart 2021

  Man om het leven gekomen bij steekpartij in woning Bas Jungeriusstraat
  Politienieuws
  Donderdag 25 maart 2021 om 09:34

  Rotterdam - Bij een steekpartij in een woning aan de Bas Jungeriusstraat in Rotterdam is een man om het leven gekomen. De politie heeft zeven verdachten aangehouden, zij zitten vast en hun rol bij de steekpartij is in onderzoek.

  Rotterdam > Charlois > Tarwewijk

  Maandag 22 maart 2021

  Attente medewerker cameratoezicht ziet vuurwapen; drie verdachten aangehouden.
  Politienieuws
  Maandag 22 maart 2021 om 14:24

  Rotterdam - Een medewerker van cameratoezicht zag zondagavond dat in een groep jongeren, die op de Meierijstraat stonden, een vuurwapen werd overgegeven. Gealarmeerde agenten hielden drie verdachten aan. Het vuurwapen en een mes zijn inbeslaggenomen.

  Rotterdam > Charlois > Zuidplein

  Woensdag 10 maart 2021

  Criminele growshop opgerold in Rotterdam-Zuid
  Politienieuws
  Woensdag 10 maart 2021 om 16:01

  Rotterdam - Op dinsdag 2 en woensdag 3 maart hebben de politie Rotterdam-Zuid, gemeente Rotterdam, het Openbaar Ministerie, de belastingdienst en het RIEC gezamenlijk een actie uitgevoerd in de strijd tegen ondermijning. Hierbij zijn onder drugs, geld en een vuurwapen in beslag genomen. De politie hield twee Rotterdammers van 68 en 46 jaar aan.

  Rotterdam > Charlois > Zuidwijk

  Maandag 22 februari 2021

  Overlastgevende motorrijders beboet
  Politienieuws
  Maandag 22 februari 2021 om 11:26

  Rotterdam - Op zaterdag 20 februari kwamen er meerdere overlastmeldingen binnen van 'wildcrossers' in de omgeving van de N209 ter hoogte Rotterdam The Hague Airport. Het Team Verkeer van de eenheid Rotterdam heeft hier zondag op gecontroleerd. Het lekkere weer was sowieso een aanleiding om lekker met de motor op stap te gaan. Verschillende “Off-roadrijders” maar ook snelheidsduivels ontvingen een boete vanwege het niet voldoen aan regels.

  Rotterdam > Charlois

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Charlois

  Instellen

  Meer nieuws in Charlois

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement