Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over Charlois Zuidrand

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Charlois Zuidrand. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Charlois Zuidrand op onderwerp:

  Zaterdag 22 april 2017

  Rotterdammer aangehouden voor straatroof Charloisse Lagedijk
  Politienieuws
  Zaterdag 22 april 2017 om 09:06

  Rotterdam - Een 18-jarige Rotterdammer is begin deze week aangehouden op het vliegveld van Eindhoven. Hij wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij een gewelddadige straatroof in maart op de Charloisse Lagedijk. Het slachtoffer liep daarbij een gebroken oogkas op. De man is vrijdag voorgeleid en in bewaring gesteld.

  Rotterdam » Charlois » Charlois Zuidrand

  Woensdag 29 maart 2017

  Politie houdt verdachte aan voor gewelddadige straatroof
  Politienieuws
  Woensdag 29 maart 2017 om 16:52

  Rotterdam - De politie hield zaterdagavond een 17-meisje uit Rotterdam aan. Zij wordt verdacht van betrokkenheid bij de straatroof op de Charloisse Lagedijk in de nacht vrijdag op zaterdag. Een 20-jarige man raakte daarbij gewond. De politie verwacht nog meer aanhoudingen te verrichten.

  Rotterdam » Charlois » Charlois Zuidrand

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?