Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in IJsselmonde

Wil je weten welke bedrijven er in IJsselmonde zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in IJsselmonde.

In IJsselmonde zoek ik een:

  Maandag 7 januari 2019

  Zorgexpertise Midden Nederland
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Zorgexpertise Midden Nederland is gevestigd op Ruigoord 137 te Rotterdam en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Rotterdam » IJsselmonde » Groot IJsselmonde » 3079XP
  Van der Spek Transportbegeleiding.
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Van der Spek Transportbegeleiding. is gevestigd op Schoordijk 163 te Rotterdam en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over land.

  Rotterdam » IJsselmonde » Groot IJsselmonde » 3079HN
  XK Elektra
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming XK Elektra is gevestigd op Rhijnauwensingel 49 te Rotterdam en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

  Rotterdam » IJsselmonde » Beverwaard » 3077VB
  Verduijn Vastgoedonderhoud
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Verduijn Vastgoedonderhoud is gevestigd op Miltonstraat 67 te Rotterdam en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Rotterdam » IJsselmonde » Lombardijen » 3076TG
  Super Zuster
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Super Zuster is gevestigd op Hornetstraat 36 te Rotterdam en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Rotterdam » IJsselmonde » Oud IJsselmonde » 3077ZA
  Shera koeriersbedrijf
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Shera koeriersbedrijf is gevestigd op Plautusstraat 17 te Rotterdam en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

  Rotterdam » IJsselmonde » Lombardijen » 3076ZA
  Ruben's Arts
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Ruben's Arts is gevestigd op Baarschootsekreek 4M te Rotterdam en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

  Rotterdam » IJsselmonde » Groot IJsselmonde » 3079SJ
  Prestige Infratechniek
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Prestige Infratechniek is gevestigd op Spuikreek 367 te Rotterdam en is actief in de branche Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels.

  Rotterdam » IJsselmonde » Groot IJsselmonde » 3079AL
  Naomi Pedicure
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Naomi Pedicure is gevestigd op Waarsmanstraat 20 te Rotterdam en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

  Rotterdam » IJsselmonde » Oud IJsselmonde » 3077EZ
  GM Heitechniek
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming GM Heitechniek is gevestigd op Turnstraat 14 te Rotterdam en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw n.e.g..

  Rotterdam » IJsselmonde » Groot IJsselmonde » 3078ZM
  Felix Carracedo totaalonderhoud
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Felix Carracedo totaalonderhoud is gevestigd op Atletiekstraat 24 te Rotterdam en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Rotterdam » IJsselmonde » Groot IJsselmonde » 3078ZA
  Denny zorgplan
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Denny zorgplan is gevestigd op Chinese Tuin 239 te Rotterdam en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

  Rotterdam » IJsselmonde » Groot IJsselmonde » 3078ED
  Cryptomireaux
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Cryptomireaux is gevestigd op Goldonistraat 28 te Rotterdam en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

  Rotterdam » IJsselmonde » Lombardijen » 3076WE
  Catarina Franco Fernandes
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Catarina Franco Fernandes is gevestigd op Starstraat 136 te Rotterdam en is actief in de branche Praktijken van tandartsen.

  Rotterdam » IJsselmonde » Oud IJsselmonde » 3077ZE
  CZ. Projects
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming CZ. Projects is gevestigd op Cornelis Heinricksestr 32 te Rotterdam en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

  Rotterdam » IJsselmonde » Groot IJsselmonde » 3078HH
  Bekkenfysiotherapie Emina Barakovic
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Bekkenfysiotherapie Emina Barakovic is gevestigd op Ruitenborghstraat 13 te Rotterdam en is actief in de branche Praktijken van fysiotherapeuten.

  Rotterdam » IJsselmonde » Beverwaard » 3077PH
  Aimée Zorg Begeleiding
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Aimée Zorg Begeleiding is gevestigd op Plautusstraat 58 te Rotterdam en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

  Rotterdam » IJsselmonde » Lombardijen » 3076ZB
  AgaMed
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming AgaMed is gevestigd op Miltonstraat 24 te Rotterdam en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Rotterdam » IJsselmonde » Lombardijen » 3076TJ
  AML montage
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming AML montage is gevestigd op Koppeldijk 71 te Rotterdam en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

  Rotterdam » IJsselmonde » Groot IJsselmonde » 3079TS
  NLNW B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap NLNW B.V. is gevestigd op Kleine Kreek 25 te Rotterdam en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  Rotterdam » IJsselmonde » Groot IJsselmonde » 3079CD

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?