Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over Cool

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Cool. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Cool op onderwerp:

  Woensdag 21 november 2018

  Opnieuw ernstige mishandeling in Bureau Rijnmond
  Politienieuws
  Woensdag 21 november 2018 om 14:20

  Rotterdam - Morgenavond vragen Openbaar Ministerie en politie opnieuw aandacht voor een ernstige mishandeling. Was vorige uitzending Vlaardingen het toneel van dergelijk geweld, deze keer is het de Oude Binnenweg in Rotterdam, waar twee mannen gewond zijn geraakt nadat zij in elkaar werden geslagen.

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Cool

  Donderdag 15 november 2018

  Wie zag ernstige mishandeling op de Oude Binnenweg?
  Politienieuws
  Donderdag 15 november 2018 om 13:41

  Rotterdam - Nadat een man in elkaar was geslagen bleek pas dat ook zijn vriend ernstige verwondingen had opgelopen. Dit gebeurde op zaterdag 3 november, om ongeveer 19.30 uur. De politie is op zoek naar de twee mannen die daarvoor verantwoordelijk worden gehouden.

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Cool

  Vrijdag 28 september 2018

  Overvaller hobbywinkel Binnenwegplein aangehouden
  Politienieuws
  Vrijdag 28 september 2018 om 10:12

  Rotterdam - Maandag 14 mei rond 17.50 uur overviel een man de hobbywinkel Pipoos op het Binnenwegplein. De man meldde zich nadat de zaak met camerabeelden deze week verscheen in Opsporing Verzocht. De 47-jarige man uit Vlaardingen zit vast.

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Cool

  Dinsdag 24 juli 2018

  Politiehond pakt verdachte schietincident
  Politienieuws
  Dinsdag 24 juli 2018 om 11:33

  Rotterdam - Politiehond James hield vanmorgen vroeg op de Van Ghentstraat een 23-jarige verdachte uit ’s-Gravenhage aan. Even voor vijf uur klonken daar een aantal schoten. Snel was een poli-tieman daar die met de hulp van een getuige een verdachte in beeld kreeg. De man rende weg maar de ingezette politiehond rende sneller.

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Cool

  Vrijdag 1 juni 2018

  Agressief dronken koppel aangehouden op Stadhuisplein
  Politienieuws
  Vrijdag 1 juni 2018 om 16:43

  Rotterdam - De stapavond van een Rotterdams stelletje eindigde afgelopen nacht in de cel. De twee misdroegen zich in een horecagelegenheid op het Stadhuisplein, waar de toiletjuffrouw en een portier het moesten ontgelden. Eenmaal op straat waren agenten het mikpunt van scheldpartijen en geweld. Het duo zit vast.

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Cool

  Zaterdag 28 april 2018

  Schoten gelost na ruzie op drukke Lijnbaan
  Politienieuws
  Zaterdag 28 april 2018 om 21:40

  Rotterdam - Een ruzie tussen twee mannen op de Lijnbaan in Rotterdam eindigde met het lossen van twee schoten. Voor zover bekend raakte niemand gewond. Eén van de mannen is aangehouden, naar de tweede man is de politie nog op zoek.

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Cool

  Maandag 5 februari 2018

  Twee verdachten in onderzoek naar dodelijk handgemeen Schouwburgplein vrij gelaten
  Politienieuws
  Maandag 5 februari 2018 om 15:29

  Rotterdam - De politie heeft twee verdachten in het onderzoek naar het overlijden van een 32-jarige Rotterdammer na een vechtpartij op het Schouwburgplein, in vrijheid gesteld. Het gaat om de 27- jarige man uit Schiedam en een 37- jarige man uit Den Haag. De twee mannen blijven verdachten in het onderzoek.

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Cool

  Vrijdag 2 februari 2018

  Twee verdachten aangehouden in onderzoek naar overlijden Jip Jurg
  Politienieuws
  Vrijdag 2 februari 2018 om 15:06

  Rotterdam - De politie heeft vrijdag 2 februari twee verdachten aangehouden in het onderzoek naar het overlijden van Jip Jurg. De verdachten hebben zich vanochtend gemeld op het politiebureau. Het gaat om een 37-jarige inwoner uit Den Haag en een 37-jarige Rotterdammer. Hun betrokkenheid bij het incident wordt onderzocht. De verdachte die zich afgelopen woensdag heeft gemeld op het politiebureau zit nog steeds vast. De drie mannen waren ten tijde van het incident werkzaam als beveiligers bij een feest in de Rotterdamse Schouwburg. De politie is nog steeds op zoek naar getuigen.

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Cool

  Donderdag 1 februari 2018

  Man meldt zich in onderzoek overlijden Jip Jurg
  Politienieuws
  Donderdag 1 februari 2018 om 13:56

  Rotterdam - Woensdagavond heeft een man zich gemeld bij de Politie in het onderzoek na het overlijden van Jip Jurg. Het gaat om een 27-jarige man uit Schiedam. Hij is aangehouden en wordt verhoord. Zijn rol en betrokkenheid bij de dood van Jip wordt onderzocht.

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Cool

  Woensdag 31 januari 2018

  32-jarige Rotterdammer overleden na handgemeen
  Politienieuws
  Woensdag 31 januari 2018 om 17:27

  Rotterdam - De politie is een onderzoek begonnen naar het overlijden van de 32-jarige Jip Jurg uit Rotterdam. Jip raakte vrijdagnacht 26 januari betrokken bij een vechtpartij en bleek zondag overleden in zijn woning te liggen. Sectie heeft uitgewezen dat de jongeman aan inwendig letsel is overleden. Een team van twintig rechercheurs onderzoekt zijn dood en vraagt getuigen om zich te melden.

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Cool

  Dinsdag 16 januari 2018

  Zes aanhoudingen, een kilo coke en 80.000 euro tijdens drugsactie
  Politienieuws
  Dinsdag 16 januari 2018 om 14:16

  Rotterdam - Een kilo cocaïne, bijna 80.000 euro en zes drugsrunners in de boeien, was het resultaat van een drugsrunnersactie afgelopen weekend. De politie en het openbaar ministerie werken nauw samen om drugsdealers te raken op een plek die pijn doet: in de portemonnee. Door deze aanpak hebben verdachten geen profijt van hun daden en wordt duidelijk gemaakt dat misdaad niet loont.

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Cool

  Donderdag 23 november 2017

  Politie zoekt dader(s) mishandeling
  Politienieuws
  Donderdag 23 november 2017 om 17:04

  Rotterdam - De politie is op zoek naar de dader of daders van twee mishandelingen in Rotterdam op straat in september en oktober, waarbij dezelfde vrouw met een scherp voorwerp in het gezicht is gesneden. Het is onduidelijk of het om op zichzelf staande incidenten gaat, of dat er sprake is van één dader. Het signalement komt in beide zaken – deels – wel overeen.

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Cool

  Zondag 12 november 2017

  Beschonken vrouw trapt agent in gezicht
  Politienieuws
  Zondag 12 november 2017 om 13:51

  Rotterdam - Haar dronken bui levert een 23-jarige Haagse zondag wellicht een zwaar hoofd op. Maar dat is niets vergeleken met de pijn waar een agent van de eenheid Rotterdam nu mee te kampen heeft. De Haagse trapte hem zaterdagnacht met haar blokhak vol in zijn gezicht.

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Cool

  Vrijdag 3 november 2017

  Mannen met loodzware tas vol geld aangehouden
  Politienieuws
  Vrijdag 3 november 2017 om 13:27

  Rotterdam - De politie heeft twee mannen met een tas vol geld aangehouden voor witwassen. Na telling bleek dat er maar liefst 420.000 euro in de tas zat. Agenten controleerden de twee op 30 oktober toen ze over de Kruiskade reden. De zware boodschappentas lag in de kofferbak.

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Cool
  Politie onderzoekt steekincident Kruiskade
  Politienieuws
  Dinsdag 3 oktober 2017 om 13:06

  Rotterdam - De politie onderzoekt een steekincident, dat dinsdagochtend plaatsvond in een parkeergarage aan de Kruiskade. Een 22-jarige Rotterdammer liep meerdere steekwonden op in zijn rug.

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Cool

  Woensdag 28 juni 2017

  Donderdag 29 juni in 'Bureau Rijnmond'
  Politienieuws
  Woensdag 28 juni 2017 om 17:10

  Rotterdam - Rotterdam - Donderdagmiddag, na het nieuws van 17.00 uur, is op TV Rijnmond ‘Bureau Rijnmond’ te zien. ‘Bureau Rijnmond’ is het wekelijkse opsporingsprogramma van Openbaar Ministerie en politie.

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Cool

  Woensdag 21 juni 2017

  Donderdag 22 juni in Bureau Rijnmond
  Politienieuws
  Woensdag 21 juni 2017 om 16:49

  Rotterdam - Donderdagmiddag, na het nieuws van 17.00 uur, is op TV Rijnmond ‘Bureau Rijnmond’ te zien. ‘Bureau Rijnmond’ is het wekelijkse opsporingsprogramma van Openbaar Ministerie en politie.

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Cool

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?