Nieuws over Cool

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Cool. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Heb jij zelf nieuws te melden over jouw regio? Stuur dan je bericht naar onze redactie.

Rotterdam heeft nu een eigen 112 Facebook pagina

Filter nieuwsberichten over Cool op onderwerp:

  Zaterdag 1 mei 2021

  Drie tieners aangehouden met messen en een vuurwapen in Rotterdam
  Politienieuws
  Zaterdag 1 mei 2021 om 14:04

  Rotterdam - Agenten hielden vrijdag 30 april aan het eind van de middag in het centrum van Rotterdam drie jongens aan. Een 14-jarige jongen was in bezit een vuurwapen. Twee jongens van 15 en 17 jaar hadden beiden een mes bij zich.

  Rotterdam > Rotterdam Centrum > Cool

  Woensdag 21 april 2021

  Babbeltrucs en een overval in Bureau Rijnmond
  Politienieuws
  Woensdag 21 april 2021 om 12:08

  Rotterdam - Dat je babbeltrucs nooit helemaal zult kunnen voorkomen, is een gegeven, maar je kunt het de daders wel zo moeilijk mogelijk maken. In deze aflevering van Bureau een getuigen oproep en tips ter voorkoming van babbeltrucs.

  Rotterdam > Rotterdam Centrum > Cool

  Vrijdag 26 maart 2021

  Getuigen gezocht overval winkel Oude Binnenweg
  Politienieuws
  Vrijdag 26 maart 2021 om 16:10

  Rotterdam - Donderdagochtend 25 maart rond half elf werd er een gewapende overval gepleegd op een winkel aan de Oude Binnenweg. De politie is direct een onderzoek gestart en kan de hulp van getuigen daarbij goed gebruiken.

  Rotterdam > Rotterdam Centrum > Cool

  Zondag 21 februari 2021

  Overvaller eist geld in pin only winkel
  Politienieuws
  Zondag 21 februari 2021 om 10:22

  Rotterdam - Een overvaller die gister besloot een Dunkin' Donut op de Lijnbaan te overvallen onder bedreiging van een mes kreeg niet waar hij op hoopte. Het ging om een pin only winkel en de overvaller moest met lege handen weer vertrekken. Desondanks bezorgde hij de twee dames in de winkel de schrik van hun leven. De politie doet onderzoek en komt graag in contact met getuigen.

  Rotterdam > Rotterdam Centrum > Cool

  Dinsdag 9 februari 2021

  Politie haalt ruim164.000 euro van straat
  Politienieuws
  Dinsdag 9 februari 2021 om 16:15

  Rotterdam / Dordrecht - Verstopt in een snoepjesdoos en in een tas troffen agenten afgelopen zaterdag ruim 164.000 euro aan. Wel vaker wordt geld aangetroffen in auto's maar dit was best veel voor een ‘gewone’ zaterdagavond.

  Rotterdam > Rotterdam Centrum > Cool
  92 processenverbaal voor Noodverordening en alcoholgebruik
  Politienieuws
  Maandag 9 november 2020 om 13:49

  Rotterdam - Agenten hielden afgelopen weekend, samen met handhaving van de gemeente Rotterdam toezicht op het naleven van de Coronamaatregelen. 92 personen zijn bekeurd.

  Rotterdam > Rotterdam Centrum > Cool

  Woensdag 5 augustus 2020

  Mondkapjesdemonstratie in Rotterdam uiteindelijk rustig verlopen
  Politienieuws
  Woensdag 5 augustus 2020 om 16:46

  Rotterdam - De politie trad vanmiddag op tijdens een demonstratie tegen de mondkapjesplicht in Rotterdam Centrum. Zo’n 60 demonstranten verzamelden zich op het Schouwburgplein. Er was een kort moment van grimmigheid maar over het algemeen is het rustig verlopen. Dertig demonstranten ontvingen een proces verbaal, er werd niemand aangehouden.

  Rotterdam > Rotterdam Centrum > Cool

  Maandag 3 augustus 2020

  Politie zoekt getuigen van overval woning Henegouwerlaan
  Politienieuws
  Maandag 3 augustus 2020 om 12:47

  Rotterdam - Een 45-jarige man dacht via internet een aardige mevrouw te hebben ontmoet met wie hij zondagavond afsprak. In zijn woning werden zij overvallen door drie mannen. De politie roept getuigen op die wellicht informatie hebben over de drie mannen of de vrouw die zich zondagavond in en rond de woning van het slachtoffer ophielden.

  Rotterdam > Rotterdam Centrum > Cool

  Zaterdag 4 juli 2020

  Getuigen gezocht na steekpartij in Rotterdam Centrum
  Politienieuws
  Zaterdag 4 juli 2020 om 13:57

  Rotterdam - Voor een club aan de William Boothlaan vond vanmorgen vroeg een steekpartij plaats. Vermoedelijk ging hier een vechtpartij aan vooraf. Een 33-jarige Rotterdam raakte gewond aan zijn been. De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen.

  Rotterdam > Rotterdam Centrum > Cool

  Donderdag 25 juni 2020

  Getuigen gezocht van poging overval op de Eendrachtsweg
  Politienieuws
  Donderdag 25 juni 2020 om 09:38

  Rotterdam - Op maandagochtendvroeg , 15 juni, rond 06.00 uur bedreigde een onbekende man in een woning aan de Eendrachtsweg de 27-jarige bewoonster. Het slachtoffer vluchtte de woning uit en haalde hulp. De verdachte is gevlucht. De politie zoekt getuigen die mogelijk iets hebben gezien die maandagochtend.

  Rotterdam > Rotterdam Centrum > Cool

  Woensdag 24 juni 2020

  15-jarige aangehouden voor gooien zwaar vuurwerk naar agenten
  Politienieuws
  Woensdag 24 juni 2020 om 14:30

  Rotterdam - Zes agenten met oorsuizen, één met een gescheurd trommelvlies en een achtste met een schaafwond aan een been. Het gevolg van de klap die een zware cobra teweeg bracht. De 15-jarige jongen die het illegale vuurwerk naar agenten gooide na afloop van de antiracisme-demonstratie op 3 juni, is afgelopen zaterdag aangehouden en zit voorlopig vast.

  Rotterdam > Rotterdam Centrum > Cool

  Woensdag 3 juni 2020

  Onrustige momenten na beëindigen demonstratie Erasmusbrug
  Politienieuws
  Woensdag 3 juni 2020 om 22:04

  Rotterdam - De politie heeft woensdagavond na de demonstratie op de Erasmusbrug twee verdachten aangehouden. In de binnenstad van Rotterdam vonden vernielingen plaats en er werd met vuurwerk naar agenten gegooid.

  Rotterdam > Rotterdam Centrum > Cool

  Dinsdag 24 maart 2020

  Marktplaatsfraude in Opsporing Verzocht
  Politienieuws
  Dinsdag 24 maart 2020 om 10:11

  Leeuwarden Rotterdam - Vanavond aandacht voor een fraudezaak met een slachtoffer in Leeuwarden en twee verdachten in Rotterdam. Een vrouw uit Leeuwarden werd op 21 september 2019 slachtoffer van fraude via Markplaats. Met behulp van de ‘gelijk oversteken-dienst’ kunnen gebruikers van Marktplaats eerlijk handelen. De koper maakt alvast het geld over, maar dat ontvangt de verkoper pas wanneer de spullen zijn geleverd. Een prima dienst die veilig werkt binnen de eigen website en app van Marktplaats. Maar de vrouw werd slachtoffer van oplichters. Haar rekening werd leeggehaald. De pinners zijn vanavond te zien in Opsporing Verzocht.

  Rotterdam > Rotterdam Centrum > Cool

  Zondag 22 maart 2020

  Aanhoudingen na steekincident
  Politienieuws
  Zondag 22 maart 2020 om 11:00

  Rotterdam - Een man raakte zondag 22 maart kort na middernacht gewond bij een steekincident op de Hennekijnstraat. Het slachtoffer werd tijdens een vechtpartij waarbij meerdere personen betrokken waren neergestoken. Hijj is met een verwondingen aan zijn buik naar het ziekenhuis gebracht. In de buurt hielden agenten twee verdachten aan. De verdachten, twee Rotterdammers van 34 en 39 jaar, waren eerder op de avond al opgevallen bij agenten in het centrum. De toedracht is nog onduidelijk, de politie doet onderzoek.

  Rotterdam > Rotterdam Centrum > Cool

  Woensdag 18 maart 2020

  Man overvalt bloemenwinkel in Rotterdam
  Politienieuws
  Woensdag 18 maart 2020 om 14:33

  Rotterdam - Een man heeft vandaag rond het middaguur een bloemenwinkel aan de Witte de Withstraat in Rotterdam overvallen.

  Rotterdam > Rotterdam Centrum > Cool

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement