Bedrijven in Cool

Wil je weten welke bedrijven er in Cool zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Cool.

Filter Filter

Woensdag 14 december 2022

Marwan Riad
Opgericht in November 2022

De onderneming Marwan Riad is gevestigd op Van Oldenbarneveltplaats 218 te Rotterdam en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Slimmer verhuren
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Slimmer verhuren is gevestigd op Witte de Withstraat 53F te Rotterdam en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

Square 47 Rotterdam B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Square 47 Rotterdam B.V. is gevestigd op Karel Doormanstraat 286 te Rotterdam en is actief in de branche cafés.

DJT Services
Opgericht in December 2022

De onderneming DJT Services is gevestigd op Witte de Withstraat 10C te Rotterdam en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

BRN EXCLUSIVE
Opgericht in November 2022

De onderneming BRN EXCLUSIVE is gevestigd op Kortenaerstraat 32B te Rotterdam en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

CMM-IM B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap CMM-IM B.V. is gevestigd op Weena 690 te Rotterdam en is actief in de branche Financiële holdings.

Machi Machi Netherlands
Opgericht in December 2022

De vennootschap onder firma Machi Machi Netherlands is gevestigd op Karel Doormanstraat 67 te Rotterdam en is actief in de branche Gespecialiseerde winkels in overige voedings- en genotmiddelen n.e.g..

Fins B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Fins B.V. is gevestigd op Weena 690 te Rotterdam en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Represent Youth
Opgericht in November 2022

De onderneming Represent Youth is gevestigd op Kruiskade 315 te Rotterdam en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

Driftwood Consultancy
Opgericht in November 2022

De onderneming Driftwood Consultancy is gevestigd op Witte de Withstraat 10B te Rotterdam en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Spectrum Shipping B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Spectrum Shipping B.V. is gevestigd op Weena 690-16.14 te Rotterdam en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

Ketel Services
Opgericht in November 2022

De onderneming Ketel Services is gevestigd op Oude Binnenweg 118C te Rotterdam en is actief in de branche Eventcatering.

Stichting Administratiekantoor aandelen Leenheer - Den Arend Holding
Opgericht in November 2022

De stichting Stichting Administratiekantoor aandelen Leenheer - Den Arend Holding is gevestigd op Kruisplein 712 te Rotterdam en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

SeaMiles Shipping B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap SeaMiles Shipping B.V. is gevestigd op Weena 690 te Rotterdam en is actief in de branche Zee- en kustvaart (vracht- en tankvaart; geen sleepvaart).

Gulf Rays B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Gulf Rays B.V. is gevestigd op Weena 690 te Rotterdam en is actief in de branche Groothandel in meet- en regelapparaten.

 

Meer nieuws in Cool

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent