Nieuws over Stadsdriehoek

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Stadsdriehoek. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Heb jij zelf nieuws te melden over jouw regio? Stuur dan je bericht naar onze redactie.

Rotterdam heeft nu een eigen 112 Facebook pagina

Filter nieuwsberichten over Stadsdriehoek op onderwerp:

  Donderdag 22 april 2021

  Opnieuw 24 geldezels aangepakt
  Politienieuws
  Donderdag 22 april 2021 om 16:24

  Rotterdam, Krimpen & Capelle - Afgelopen week zijn er in Rotterdam Oost opnieuw 24 geldezels in de leeftijd van 18 tot 63 jaar uit Rotterdam, Capelle a/d IJssel en Krimpen a/d IJssel aangepakt op verdenking van betrokkenheid bij internetoplichting en witwassen. Deze actie is in navolging op de actiedagen in februari en eind maart toen rechercheurs in samenwerking met reclassering, Humanitas DMH (trajectbegeleiding bij Licht Verstandelijke Beperking en Multi problematiek) en het Openbaar Ministerie al 25 geldezels hebben verhoord.

  Rotterdam > Rotterdam Centrum > Stadsdriehoek

  Dinsdag 20 april 2021

  Gemeenten en politie slaan handen ineen tijdens controles tegen vastgoedcriminaliteit
  Politienieuws
  Dinsdag 20 april 2021 om 17:13

  Rotterdam - Het opsporen van illegaal en anoniem gebruik van panden door criminelen stond dinsdag 20 april centraal tijdens diverse pandcontroles in de regio Rotterdam. Gemeenten, politie en het RIEC Rotterdam werkten deze dag samen om vastgoedcriminaliteit aan te pakken. Controles vonden onder andere plaats in Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen en Dordrecht. Deze actiedag is een vervolg op, en een direct gevolg van, de Meld Misdaad Anoniem campagne over criminele huurders welke in oktober vorig jaar van start ging

  Rotterdam > Rotterdam Centrum > Stadsdriehoek

  Maandag 29 maart 2021

  Eerste vijfentwintig geldezels aangepakt
  Politienieuws
  Maandag 29 maart 2021 om 12:32

  Rotterdam - Mensen die hun rekening laten misbruiken door criminelen worden geldezels of in het Engels money mules genoemd. Een toenemend probleem, ook in Rotterdam. In een gezamenlijke aanpak zijn in totaal vijfentwintig verdachten, in de leeftijd van 15 tot 55 jaar, uit Rotterdam, Hoogvliet, Pernis, Poortugaal, Rhoon, Barendrecht, Ridderkerk aangepakt op verdenking van betrokkenheid bij internetoplichting en witwassen. De aankomende tijd worden er meer acties gehouden. Ook is er vandaag een online campagne gestart om jongeren te wijzen op de enorme gevolgen van het zijn van een geldezel.

  Rotterdam > Rotterdam Centrum > Stadsdriehoek

  Vrijdag 19 maart 2021

  Oplichters Marktplaats.nl worden gedagvaard
  Politienieuws
  Vrijdag 19 maart 2021 om 15:05

  Rotterdam - De politie heeft twee verdachten aangehouden op verdenking van het oplichten van een groot aantal mensen via Marktplaats.nl. Uit aangiftes blijkt dat dit tweetal sinds juli 2019 tot september 2020 mensen opgelicht heeft. Het gaat om ruim 100 transacties met een waarde van ongeveer €4500,-. De twee verdachten hebben een dagvaarding ontvangen.

  Rotterdam > Rotterdam Centrum > Stadsdriehoek

  Woensdag 17 maart 2021

  250x Bureau Rijnmond op RTV Rijnmond
  Politienieuws
  Woensdag 17 maart 2021 om 14:46

  Rotterdam - Het regionaal opsporingsprogramma Bureau Rijnmond beleeft morgen (donderdag) zijn 250e aflevering. Openbaar Ministerie en politie maken al ruim 6 jaar dankbaar gebruik van de hulp van de kijker van dit programma en dat heeft al tot mooie resultaten geleid.

  Rotterdam > Rotterdam Centrum > Stadsdriehoek

  Zondag 14 maart 2021

  Onderzoek naar verdwenen stembiljetten in Rotterdam afgerond
  Politienieuws
  Zondag 14 maart 2021 om 19:25

  Rotterdam - De politie startte, nadat de gemeente Rotterdam vrijdag 12 maart aangifte deed ter zake verduistering van stempassen een onderzoek. Zondag 14 maart hielden agenten een 35-jarige Rotterdammer aan op verdenking van betrokkenheid. Uit onderzoek blijkt nu dat er geen sprake was van opzet.

  Rotterdam > Rotterdam Centrum > Stadsdriehoek

  Zaterdag 6 maart 2021

  Tientallen boetes en vijf aanhoudingen bij verkeerscontrole
  Politienieuws
  Zaterdag 6 maart 2021 om 17:37

  Rotterdam - Bij een grote verkeerscontrole op vrijdag 5 maart aan de Prins Alexanderlaan in Rotterdam Ommoord en de Hoofdweg in Capelle aan den IJssel, zijn er tientallen boetes uitgeschreven. Er zijn ook aanhoudingen verricht.

  Rotterdam > Rotterdam Centrum > Stadsdriehoek

  Donderdag 25 februari 2021

  Excuses en sanctie na uitlatingen in WhatsApp-groep
  Politienieuws
  Donderdag 25 februari 2021 om 10:02

  Rotterdam - Vijf agenten die zich in een WhatsApp-groep racistisch uitlieten, krijgen daarvoor een schriftelijke berisping. De onafhankelijke commissie AGFA, onder voorzitterschap van Job Cohen, kan zich met de opgelegde strafmaatregel verenigen. Politiechef Fred Westerbeke biedt daarnaast excuses aan namens de betrokken agenten voor de uitspraken die zij deden.

  Rotterdam > Rotterdam Centrum > Stadsdriehoek

  Dinsdag 23 februari 2021

  Overval drogisterij aan de Groenendaal
  Politienieuws
  Dinsdag 23 februari 2021 om 10:13

  Rotterdam - Op 16 februari werd aan de Groenendaal in Rotterdam een drogisterij overvallen. De politie doet onderzoek naar dit incident en roept getuigen op om zich te melden.

  Rotterdam > Rotterdam Centrum > Stadsdriehoek

  Maandag 8 februari 2021

  Wie weet meer over een schietincident op de Sint-Jacobstraat?
  Politienieuws
  Maandag 8 februari 2021 om 13:50

  Rotterdam - Een oplettende burger merkte wel iets heel bijzonders op toen hij zondagochtend omstreeks 11 uur een schoonheidssalon in de Sint-Jacobstraat voorbij liep: er zaten drie kogelgaten in de ruit van het salon. De burger schakelde meteen de politie in.

  Rotterdam > Rotterdam Centrum > Stadsdriehoek

  Woensdag 27 januari 2021

  Vijf aanhoudingen bij grote actie tegen vastgoedcriminaliteit
  Politienieuws
  Woensdag 27 januari 2021 om 09:11

  Rotterdam - 55.000 euro, grondstoffen voor drugs en versnijdingsmiddelen, nepmerkkleding, valse identiteitspapieren. Een kleine opsomming van wat er is gevonden in de 13 panden die dinsdag 26 januari zijn doorzocht. De woningen in Rotterdam, Barendrecht en Den Haag kwamen naar voren in een onderzoek door politie, Openbaar Ministerie, Belastingdienst en gemeente Rotterdam naar vastgoedcriminaliteit; het illegaal en anoniem verhuren van woningen en panden aan criminelen.

  Rotterdam > Rotterdam Centrum > Stadsdriehoek

  Vrijdag 8 januari 2021

  Aanhoudingen in onderzoek naar WhatsApp-hacking
  Politienieuws
  Vrijdag 8 januari 2021 om 14:03

  Rotterdam - Op dinsdag 5 januari heeft de politie drie verdachten aangehouden op verdenking van WhatsApp-hacking en vriend-in-noodfraude. Dit naar aanleiding van een gezamenlijk onderzoek door twee cybercrimeteams van de politie, uit Rotterdam en uit Limburg. Het drietal wordt verdacht van het hacken van WhatsApp-accounts van o.a. bekende personen die actief zijn in het openbaar bestuur. Bij doorzoekingen werd honderdduizend euro gevonden en een vuurwapen. De twee mannelijke verdachten van 17 en 18 jaar oud zijn vandaag voorgeleid en gaan 14 dagen in bewaring. De derde verdachte, een 57-jarige vrouw, is heengezonden, maar blijft wel verdachte. Alle verdachten wonen in Den Haag.

  Rotterdam > Rotterdam Centrum > Stadsdriehoek

  Maandag 14 december 2020

  Politie houdt twee verdachten aan voor schietincident Brandaanstraat
  Politienieuws
  Maandag 14 december 2020 om 16:39

  Rotterdam - Een 21-jarige Barendrechter en een 19-jarige Rotterdammer zijn zondag aangehouden voor betrokkenheid bij het schietincident aan de Brandaanstraat.

  Rotterdam > Rotterdam Centrum > Stadsdriehoek

  Zondag 13 december 2020

  Politie onderzoekt schietincident Brandaanstraat
  Politienieuws
  Zondag 13 december 2020 om 10:15

  Rotterdam - De politie onderzoekt een schietincident van afgelopen nacht waarbij een 21-jarige Rotterdammer lichtgewond raakte. De vermoedelijke schutter(s) zijn nog voortvluchtig.

  Rotterdam > Rotterdam Centrum > Stadsdriehoek

  Zondag 6 december 2020

  Rondvliegende kogel belandt boven bed bejaarde vrouw
  Politienieuws
  Zondag 6 december 2020 om 09:58

  Rotterdam - Een 87-jarige vrouw kwam zaterdagnacht rond 01.00 uur gelukkig met de schrik vrij toen een rondvliegende kogel door haar raam vloog en in de muur boven haar bed terecht kwam. Ze hoorde een knal en voelde glassplintertjes in haar haren en bed. Drie mannen in een auto op de Zuiderhagen zijn aangehouden. Hun rol bij het incident wordt onderzocht. Zondag wordt het onderzoek, waaronder een buurtonderzoek, voortgezet. Er raakte niemand gewond.

  Rotterdam > Rotterdam Centrum > Stadsdriehoek

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Stadsdriehoek

  Instellen

  Meer nieuws in Stadsdriehoek

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement